Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 6 maart 2020

Vrijdag, 6 maart 2020

Venus voelt zich “thuis” in in haar eigen aardse rijk van Stier. Venus blijft tot 3 april 2020 in Stier! De sensuele energie van Venus in Stier laat ons verlangen naar de natuur, een lange wandeling, tuinieren of lekker luieren in de tuin of op een terrasje. Ook een geweldige dag om een relatie aan te gaan, te gaan shoppen en net die leuke aankoop te doen.

Van een afstandje kan de onvoorspelbare Uranus in Stier Venus zien naderen. Venus moet een beetje wennen aan deze aanwezigheid en daardoor zijn we misschien ontevreden over sommige dingen. Kijk naar wat mogelijk is, maar het is tijd om je ogen te openen voor het schijnbaar onmogelijke! Aanstaande zondag staan Venus en Uranus conjunct in Stier. Je weet dan precies wat je nodig hebt en wat je kan doen om te krijgen wat je wenst.

De Maan verschuift vandaag naar het theatrale Leeuw, dus het gaat om creatief zijn en je hart volgen. Vandaag kan er een ware verrassing zijn!

error: Content is protected !!