Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 5 maart 2020

Donderdag, 5 maart 2020

De Maan in Kreeft is opposiet Mars, Jupiter en Saturnus en Pluto in Steenbok en deze tegenstelling maakt de sfeer onrustig, voelt bijna een soort van “moeten”, maar geeft wel de drive om te doen wat ons te doen staat, zoals het oplossen van technologische of maatschappelijke problemen. Dit is de laatste dag voor Venus in Ram. Op de drempel van Ram wil Venus nog verbeteringen aanbrengen, want alles kan beter! Maak gebruik van deze energie en maak iets goed wat scheef is gelopen.

Vandaag verschuift de retrograde Mercurius weer terug naar Waterman. De communicatie met vrienden kan tot begin volgende week wat moeizaam verlopen. Ook zullen defecten aan het licht komen die te maken hebben met achterstallig onderhoud. De retrograde Mercurius in Waterman is sextiel Venus in Ram en deze planetaire samenwerking zorgt ervoor dat deze dag toch licht en luchtig gaat verlopen. Een familie-reünie, een uitstapje, afspreken met vrienden, naar een voorstelling, gewoon even ontspannen!

error: Content is protected !!