Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 30 december 2020

Woensdag, 30 december 2020
De Volle Maan staat in het Waterteken Kreeft, het teken van de Maan. Het proces van transformatie zal met deze Volle Maan van Duister naar Licht sterk naar voren komen.
De Maan heerst over het teken Kreeft en hoort bij het element Water. Deze Volle Maan versterkt en verdrievoudigt alle emoties, intuïtie, gevoeligheid en behoefte tot koestering. De Zon staat in het tegenovergestelde Aardeteken Steenbok, het teken van traditie en maatschappelijke verplichtingen. Verdrongen emoties en pijnlijke gevoelens die te maken hebben met familie, conditionering, huis, levensstijl en verleden komen aan het licht.
De Volle Maan staat opposiet Mercurius in Steenbok en dat laat een conflict zien tussen het gevoel en het verstand. Mercurius is in Steenbok helpt ons bij het plannen. Mercurius is communicatie, onze geest, wat we weten, wat we denken en onze houding. Een mentale aanpassing en een nieuwe houding voor het nieuwe jaar. Wat is er veranderd, waar je wonen, welke aanpassingen wil je doen?
Venus staat in Boogschutter en brengt optimisme. Venus staat haaks op Neptunus in Vissen en vraagt om realistisch te blijven. Venus in Boogschutter vierkant Neptunus in Vissen is grenzeloosheid en pure verleiding, maar de dingen mooier en groter maken dan ze in feite zijn is jezelf voor de gek houden. Er is niets mis met de Zevende Hemel, maar wel op tijd landen!

error: Content is protected !!