Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 18 december 2020

Vrijdag, 18 december 2020
De Maan verwelkomt Saturnus in het toekomstgerichte Waterman. Saturnus zal daar tot 7 maart 2023 verblijven. Saturnus in Waterman gaat over de maatschappij en samenleving en waakt hier over ons, onze individuele vrijheid. Door de conjunctie met de Maan met Saturnus en het sextiel Venus in Boogschutter en het sextiel met Mars in Ram is de sfeer positief en toekomstgericht.
De Zon in Boogschutter is conjunct Mercurius in Boogschutter. Met de Zon en Mercurius hand in hand worden zelfbewustzijn en helderheid van denken verenigd. Vandaag kunnen tijdens belangrijke gesprekken dingen aan het licht worden gebracht of verduidelijkt.
We voegen we daad bij het woord en zijn in staat om te relativeren en orde op zaken te stellen in gezin en emotionele leven. Het vierkant met de retrograde Uranus in Stier en dat maakt rusteloos. Waarom nog langer wachten?

error: Content is protected !!