Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 23 december 2020

Woensdag, 23 december 2020
De Wassende Maan in Ram sprankelt aan de hemel en brengt ons hernieuwde energie! Deze Maan brengt de belofte van een nieuw begin met zich mee en herinnert ons eraan dat niets voor altijd kan zijn… dat dingen in je leven zomaar een totaal andere wending kunnen nemen.
De Maan in Ram versterkt het gevoel van een frisse nieuwe start, zet ons aan tot actie en wil nieuwe initiatieven ontplooien …. 
Vragen als: Wat wil ik volgend jaar gaan bereiken? Wat zijn mijn concrete plannen?, komen als vanzelf met deze Maanenergie en zijn niet altijd even makkelijk en zelfs confronterend als je niet (altijd) de verantwoordelijkheid voor jezelf neemt.
Mars in Ram staat ook vandaag exact (23º) vierkant op Pluto in Steenbok. Dit spanningsaspect tussen Mars en Pluto kan agressie, weerstand en conflict oproepen. Deze grote drive om gefocust en vastberaden te zijn en binnen grenzen te werken om vooruitgang te boeken, blijft tot eind dit jaar.

error: Content is protected !!