Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 24 augustus 2020

Maandag, 24 augustus 2020

De Maan in Schorpioen brengt diepgang, intensiveert emoties en haalt gevoelens naar boven die we liever voor onszelf en de buitenwereld verborgen houden. De Grote Driehoek in Water tussen de Maan in Schorpioen, Venus in Kreeft en de retrograde Neptunus in Vissen inspireert, maar maakt ook afwezig.

De Maan in Schorpioen staat tegenover Uranus in Stier en daardoor is de sfeer onrustig. Onrustige dromen, irritaties, impulsiviteit en emotionele buien en niet weten wat er precies aan de hand is. De ambitieuze Mars in Ram staat vierkant op de retrograde Saturnus in Steenbok en legt de lat te hoog of onderschat een situatie. Mars vierkant Saturnus is een ware slavendrijver, wil door, ook al kan het eigenlijk niet.

Mercurius in Maagd en de retrograde Jupiter in Steenbok helpen om de controle terug te krijgen over gezondheid, financiën en alles wat je zekerheid biedt.

error: Content is protected !!