Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 25 augustus 2020

Dinsdag, 25 augustus 2020

Vandaag is de Maan in Boogschutter in haar Eerste Kwartierfase. De rechterkant van de Maan is nu zichtbaar. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! Tijdens deze fase vraagt de Maan om oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten zodat we verder kunnen met onze plannen. In de periode waarin het oude voor het nieuwe wordt verruild kunnen we te maken krijgen met wat tegenwerking, alsof de Maan ons op de proef stelt.

Ook vandaag staat Mars vierkant op de retrograde Saturnus in Steenbok, dus ook vandaag kunnen grenzen met voeten getreden worden, wordt de lat te hoog gelegd of een situatie onderschat. Mercurius in Maagd driehoek retrograde Uranus in Stier wil concrete resultaten, stimuleert en zorgt dat er van verveling geen sprake is. Er kan een onverwachte ontmoeting zijn of zomaar een oplossing voor een probleem, maar er wordt wel van ons verwacht dat we het zelf aan moeten sturen!

error: Content is protected !!