Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 16 maart 2018

Vandaag is de Maan is op haar reis door de dierenriem het teken Vissen binnengetreden waar zij zich bij Cheiron voegt. Cheiron staat symbool voor onze zielenwond en doet een extra schepje bovenop de toch al zo gevoelige en intuïtieve aard van deze Maan. Met deze energie kan je tot tranen toe geroerd zijn van iets of iemand zonder precies te weten waarom. Cheiron raakt je in je ziel en stelt je in staat om emotionele pijn los te laten. De Maan in Vissen is vandaag sextiel Saturnus in Steenbok. Bij voorkeur zoek je het gezelschap van ouderen voor een goed advies of luisterend oor. Maar eigenlijk wil je graag alleen zijn met je emoties en gedachten.
De Maan is conjunct Neptunus in Vissen en dit fantasievolle en inspirerende aspect maakt dromerig en altruïstisch. Bij elkaar genomen een dag om jezelf terug te trekken in spiritualiteit en creatief bezigzijn.

error: Content is protected !!