Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 12 juni 2018

Vandaag maakt de Maan de overstap naar het luchtige Tweelingen.
De Maan in Tweelingen schenkt je het bewustzijn en de mogelijkheid om, zonder er al te veel emoties bij te betrekken, een situatie die in je leven is ontstaan op een objectieve wijze te bezien. De Maan in Tweelingen vormt een driehoek met Mars in Waterman. Een gunstige dag om de schouders eronder te zetten en financiële issues aan te pakken. Doorzetten! Het draait om communicatie en lichaamstaal speelt een grote rol, zelfs als er niet gesproken wordt. Let dus goed op je omgeving, let op signalen. Luister ook naar je eigen intuïtie, twijfel niet aan je ingevingen.
Met deze versnipperde Tweelingenenergie zijn stress en nerveuze spanningen goed mogelijk. Niet teveel tegelijk aanpakken anders zie je van de bomen het bos niet meer. Tussen alle bedrijvigheid door is het goed om even een time-out te nemen en te genieten van al het mooie om je heen.

error: Content is protected !!