Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 19 juni 2018

De Maan in Maagd vormt aangename aspecten met Mercurius, Jupiter en Pluto in Steenbok. Mercurius in Kreeft vormt tot 23 juni 2018 een vruchtbare driehoek met de retrograde Jupiter in Schorpioen en de retrograde Neptunus in Vissen. Mercurius brengt met deze Grote Driehoek in Water het beste in Jupiter en Neptunus naar boven.
Deze planetaire samenwerking laat ons toekomstplannen smeden, contracten af te sluiten en projecten tot een goed einde te brengen. Laat je niet afleiden door triviale zaken. Een prima periode om ideeën uit te wisselen en te dromen over de toekomst. De Maan opposiet Neptunus in Vissen maakt echter gevoelig en wantrouwend en laat niet altijd de realiteit onder ogen zien. Venus is ook inconjunct de retrograde Saturnus in Steenbok en door dit lastige aspect komt het thema verwachtingen en verplichtingen om de hoek kijken. Bij alles denk je dat je alle zeilen bij moet zetten om een relatie goed te houden terwijl anderen de kantjes eraf lopen en daar mee weg komen.

error: Content is protected !!