Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Steenbok ♑️ van 11 januari 2024

De Nieuwe Maan in Steenbok markeert het begin van een nieuwe cyclus.

Met Nieuwe Maan staan de Maan en de Zon samen op één lijn en is de Maan even niet te zien …
De Maan laadt zich op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe maandelijkse cyclus van groei, op weg naar de Volle Maan.
Een nieuw begin.

De eerste Nieuwe Maan van 2024 valt op 20º44 in het aardse rijk van Steenbok, het tiende sterrenbeeld van de dierenriem.
Steenbok met heerser Saturnus symboliseert onze samenleving en haar structuren, regels, gezag, begrenzing, verantwoordelijkheden, professionele doelen en de gevestigde orde.
Pluto staat op de laatste graad in Steenbok en daardoor worden er steeds meer nieuwe onthullingen over de ‘oude garde’ naar buiten gebracht.

De Nieuwe Maan in Steenbok is conjunct de vaste heldere ster Sulaphat en staat vierkant op de Maansknopen op de as Ram/Weegschaal.
We worden uitgedaagd om een haalbaar doel te vinden dat resoneert met onze spirituele bestemming!

De constructieve driehoek van de Nieuwe Maan in Steenbok met de nog retrograde Uranus in Stier kan een verrassend inzicht brengen en is daarmee een geweldig moment om het fundament voor de toekomst te leggen!

Luister naar je intuïtie en gun jezelf de tijd.

Deze Nieuwe Maan in Steenbok kan de start zijn van de lancering van een solide plan dat met de Volle Maan in Steenbok deze Zomer tot bloei kan zijn gekomen!
We hebben trouwens wel twee opeenvolgende Volle Manen in Steenbok, een Volle Maan op 22 juni 2024 en een Volle Maan op 21 juli 2024 en dat komt niet vaak voor!

Deze Nieuwe Maan in Steenbok is de perfecte kans om stappen voorwaarts te zetten!

Deze Nieuwe Maan in Steenbok geldt in het bijzonder als je de ascendant, planeten of Lichten op ongeveer 17 tot 25 graden in de Kardinale tekens (Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok hebt staan.

Invloed van deze Nieuwe Maan in Steenbok op de dierenriemtekens (lees: ascendant)

RAM (20 maart – 19 april)
De Nieuwe Maan in Steenbok in het 10e Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Deze kosmische energie stimuleert Ram om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Deze Nieuwe Maan biedt Ram dus de kans om je carrière een andere wending te geven!
In het komende halfjaar krijgt Ram met deze Steenbok-energie de kans om het roer om te gooien. Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 zie je welke deuren er voor jou zijn geopend.

STIER (20 april – 20 mei)
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Studie en Reizen wordt Stier gestimuleerd om een hoge vlucht te nemen en over de eigen horizon heen te kijken!
Deze gunstige Nieuwe Maan in Steenbok (Aarde) brengt dus je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren?
Een nieuwe weg inslaan door te gaan reizen, vreemde talen leren, een spirituele studie, een boek schrijven of uitgeven, een mediaproject, wat je geest prikkelt, kortom ga het avontuur aan!
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 zie je de resultaten!

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Gedeelde Financiën (pensioenen, belastingen, leningen, erfenissen en hypotheken) kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan zoals een
belastingteruggave of tegemoetkoming. Deze Nieuwe Maan is een goed moment voor een financieel plan dat jou en je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt. Het 8e Huis is ook het Huis van Diepgang, dus dit is ook een introspectieve Nieuwe Maan om in contact te komen met je ziel en innerlijke kracht. Verborgen angsten en machts- en controlekwesties komen aan de oppervlakte om te worden geheeld om te leren te vertrouwen, te delen en kwetsbaar te durven zijn. Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Tweelingen wat er is veranderd.

KREEFT (21 juni – 21 juli)
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of het begin van een nieuwe relatie. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden.
Deze Nieuwe Maan in Steenbok verstevigt jouw gevoel van verbondenheid in zaken en liefde’.
Kreeft wordt in de komende zes maanden uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Geweldig moment voor een aanzoek, een toezegging of verbintenis, zakelijk of privé.
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Kreeft wat is opgebouwd!
LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Werk en Gezondheid in een gunstig moment om te solliciteren naar een baan die bij jou past.
De aardse vibes van deze Nieuwe Maan in Steenbok maken voornemens concreet om je lifestyle te verbeteren door te gaan sporten of je werkplek efficiënter, productiever en gezonder te maken.
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Leeuw het resultaat!

MAAGD (22 augustus – 21 september)
Deze Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Liefde doet je verlangen naar meer spanning en romantiek. Ook op creatief gebied wordt Maagd gestimuleerd om doelen na te streven. Durf buiten de lijntjes te kleuren.
Geweldig moment om te gaan daten! Ook wil Maagd de verbinding maken en ideeën en interesses te delen met vrienden.
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Maagd wat tot bloei is gekomen!

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Familie en Huis brengt een introspectieve energie met zich mee, waardoor Weegschaal de behoefte heeft terug te keren naar de oorsprong door bijvoorbeeld onderzoek te doen naar de familiegeschiedenis.
Weegschaal wil ook veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie zoals plannen maken voor een verbouwing, verhuiziing, huis kopen of huren. Naast het verwerken en herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie.
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Weegschaal of het allemaal gelukt is!

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Nieuwe Maan in Steenbok moedigt Schorpioen aan om gehoord te worden!
Laat je omgeving horen welke ideeën er in jou leven.
Schorpioen gaat de directe omgeving beter verkennen, zich oriënteren over vervoer, school, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren. Met deze Nieuwe Maan in Steenbok ontgaat je geen enkel detail! Het is mogelijk dat Schorpioen vaker ongepland korte reisjes gaat maken voor school, werk of bezoekjes aan familieleden. Blijf gefocust en doe alles wat je doet stap voor stap.
Met de Volle Manen in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Schorpioen het resultaat van je zoektocht!

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Boogschutter krijgt alle informatie die nodig is om constructieve financiële beslissingen te nemen.
Deze Nieuwe Maan in Steenbok kan tot financiële meevallers leiden zoals een onverwachte bonus, tegemoetkoming, inkomsten uit een nieuwe baan of een nieuwjaarscadeau.
Deze Nieuwe Maan laat een nieuw begin zien op het gebied van geld, Boogschutter. Een gunstig moment om een budgetplan op te stellen, nieuwe financiële doelen vast te stellen of manieren te vinden om je vermogen te laten groeien.
Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 z
STEENBOK (21 december – 18 januari)
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in jouw eigen teken Steenbok staat in het eerste Huis van jouw persoonlijkheid en fysieke lichaam. Een nieuw begin voor jou als persoon. Stap in je kracht!
Deze Nieuwe Maan in Steenbok aan het begin van 2024 voelt als een schone lei en een nieuwe jij!
Het geeft Steenbok de vastberadenheid om dromen te manifesteren. Vertrouw op jezelf!
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Steenbok of je dromen zijn uitgekomen.

WATERMAN 19 januari – 17 februari)
De Nieuwe Maan in Steenbok in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn stimuleert Waterman om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Deze Nieuwe Maan in Steenbok maant Waterman aan om het wat rustiger aan te doen en gezonde grenzen te stellen.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. Door te ontspannen kom je tot jezelf en kun je visualiseren wat je wil gaan manifesteren.
Met de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Waterman wat deze time-out heeft gebracht.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
Met de Nieuwe Maan in Steenbok in het 11e Huis van Sociale Processen krijg je de kans om je netwerk uit te breiden en vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen.
Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. De Nieuwe Maan in Steenbok zet de deur open voor een nieuwe liefde, nieuwe vriendschappen en gunstige zakelijke contacten. Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media. Sla geen uitnodiging voor een feest of evenement over, want dit is jouw kans! Met de Volle Manen in Steenbok van 22 juni 2024 en 21 juli 2024 ziet Vissen het resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!