Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Jacht Maan 🌕 in Ram ♈️ van 17 oktober 2024

De Volle Jachtmaan of Jagersmaan in het vurige Ram van 17 oktober 2024 is een Supermaan.

Een Supermaan staat dichter bij de aarde dan gewoonlijk en deze Jagersmaan is zelfs de grootste en helderste Supermaan van 2024!

Deze dynamische Volle Jagersmaan op 24º35 in het vurige Ram markeert een kosmisch keerpunt en moedigt je aan om in je kracht te gaan staan en je angsten te overwinnen door blokkades los te laten, initiatieven te nemen en dromen na te jagen.

Het Vuurteken Ram, geregeerd door Mars, is de priamire kracht, de archetypische krijger, de pionier. Ram is het innerlijk vuur, de geboorte, de oerschreeuw en het ontdekkende, maar ook het kwetsbare kind.

Precies tegenover de Maan in Ram staat het Luchtteken Weegschaal, geregeerd door Venus,
Weegschaal gaat over eenheid, evenwicht, samenwerking en rechtvaardigheid.
Hoewel ons ego ons misschien aanmoedigt om op ons eigen ritme te dansen, maakt het des te verrijkend als partners met ons meeleven.

Deze Volle Supermaan in Ram is conjunct Eris en de retrograde Cheiron en vormt een vierkant met Heerser van Ram, Mars in het Waterteken Kreeft.
Door dit spanningsveld ontstaat er een intense drang om persoonlijke of professionele verlangens in vervulling te laten gaan. Een nu of nooit moment om met de vurige daadkracht van Ram door die oude (karmische) pijn en zelfontkenning te gaan en de wereld te laten zien dat je er mag zijn voor wie je bent en om wat je doet.

Ondanks het verzachtende sextiel met de retrograde Jupiter in Tweelingen en Uranus in Stier is er spanning, want door het vierkant van Mars in Kreeft met Pluto in Steenbok is er ook sprake van machtsstrijd, agressiviteit en geldingsdrang. We moeten rekening houden met escalaties en confrontaties, ook op wereldniveau.

Samengevat is dit een Volle Maan van “alles of niets”, vooral als er sprake is van onvervulde verlangens en onverwerkte innerlijke pijn.

Deze Volle Maan in Ram is het vervolg op de totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 april 2024, de annulaire Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 en de Zonsverduistering in Weegschaal van 2 oktober 2024.
Kijk terug in je agenda welke thema’s toen actueel zijn geweest.

Met de direct lopende Pluto in Steenbok vanaf 12 oktober 2024 wordt de druk opgevoerd om de controle los te laten om ruimte te maken voor groei.

Het is nu of nooit om gewaagde stappen te zetten en je diepste verlangens in vervulling te laten gaan, ongeacht of het nu gaat om een persoonlijk project, carrièredoelen, een liefde of een relatie.

Deze Volle Maan vraagt om moed en actie, alles wat vurige Ram-energie belichaamt.
De Volle Maan gaat ook over het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf en het vinden van balans.

Ga je eigen weg, maar ren jezelf en de ander niet voorbij.

De invloed van deze Volle Maan in het sterkst tussen 15 oktober 2024 en 21 oktober 2024.

Invloed van deze dynamische Volle Super Maan in Ram voor alle dierenriemtekens (lees vanaf ascendant)

♈ RAM 21 maart-19 april
De Volle Super Maan in jouw teken Ram van 17 oktober 2024 legt de focus op persoonlijke kracht, zelfbevestiging, bevrijding en onafhankelijkheid. Een project dat zes maanden geleden is begonnen kan nu voltooid of afgesloten worden. Deze Volle Maan kan een belangrijk keerpunt zijn in jouw relatie.
Deze Volle Maan voelt als een nu of nooit, dus er is een grote drang om jezelf te bewijzen.
Let op je grenzen en neem geen overhaaste beslissingen. Omarm je innerlijke kracht, Ram.

♉ STIER 20 april-20 mei
De Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Een situatie die het afgelopen half jaar is ontstaan, kan worden opgelost of een project komt tot voltooiing. Een onthulling kan vrede en helderheid geven. Let op je dromen en intuïtie, want er kunnen aanwijzingen uit je onderbewustzijn komen over hoe je met situaties om moet gaan.
Door het uitdagende spanningsveld met Mars in Kreeft spelen weerstand en polariserende krachten een rol. Laat met deze Volle Super Maan los wat je niet langer dient, laat die zware bagage achter.

♊ TWEELINGEN 21 mei-20 juni
De Volle Super Maan in ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Netwerk.
Deze Volle Super Maan kan duiden op een belangrijke sociale gebeurtenis of mijlpaal in je sociale kring. Iets komt tot voltooiing. Deze Volle Super Maan is het perfecte moment om een deal te sluiten, een project af te ronden, een ambitie te verwezenlijken of met je vaste team iets te vieren. Deze Volle Super Maan kan heel wat emoties meebrengen. Tweelingen kan bijvoorbeeld hartstochtelijk verliefd worden op een vriend of vriendin of er kan ruzie ontstaan.
Doe rustig aan, Tweelingen. Je kunt niet iedereen gelukkig maken.

♋ KREEFT 21 juni-22 juli
Deze krachtige Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Carrière.
Een professioneel project kan tot voltooiing zijn gekomen. Kreeft kan erkenning en waardering krijgen of beloning voor een goed uitgevoerde taak.
Als je op de juiste weg zit, komt het succes vanzelf. Is er echter twijfel over het pad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, dan is er een andere aanpak nodig. Deze Volle Super Maan is een gunstig moment om te beslissen of je een ander carrièrepad wilt volgen. Misschien wil je voor jezelf beginnen of met een studie beginnen dat beter aansluit bij je doelen en ambities.

♌ LEO 23 juli-22 augustus
De Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in het negende Huis van Hogere Kennis, Levensbeschouwing, Media, Reizen en Spiritualiteit. Deze Volle Maan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen.
Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien. Neem afstand van de wereld van stress, van Sociale Media om tot jezelf te komen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek het dichter bij huis, bij jezelf.
Stel prioriteiten, Leeuw.

♍ MAAGD 23 augustus-22 september
De Volle Super Maan van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, Vertrouwen en Intimiteit.
Maagd wordt met deze Volle Maan uitgedaagd om problemen rondom je schulden, emotionele banden en financiële partnerschappen onder ogen te zien. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins.
Het gaat erom wat je geeft en ontvangt.
Hou er rekening mee dat er aan het eind van oktober 2024 keuzes moeten worden gemaakt.
Als je tevreden bent, blijft de situatie hetzelfde. Zo niet, dan ga je voor meer.

♎ WEEGSCHAAL 23 september-22 oktober
De Volle Super Maan van 17 oktober 2024 in jouw Huis van Relaties laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie.
Deze Volle Super Maan brengt helderheid of voltooiing, maar vraagt ook om onderliggende relationele spanningen onder ogen te zien. Een zakelijk partnerschap of relatie kan verbroken worden of juist versterkt. Weegschaal moet een nieuwe manier vinden om voor zichzelf op te komen zonder conflicten te creëren op het thuisfront. Nieuwe regels kunnen het antwoord zijn als beide partijen bereid zijn om compromissen te sluiten.

♏ SCHORPIOEN 23 oktober-21 november
De Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Deze Volle Super Maan is een goed moment om bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Een project dat zes maanden geleden is begonnen komt tot een einde. Neem een welverdiende pauze voordat je aan iets nieuws begint.

♐ BOOGSCHUTTER 22 november-21 december
De Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! De Volle Super Maan laat jouw hart sneller kloppen! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
Een creatief project kan van start gaan. Boogschutter kan met deze Volle Super Maan een soulmate vinden en in de vaste relatie kan de liefdesvonk weer worden aangewakkerd.
Deze Volle Super Maan gaat ook over loslaten van wat of wie je geen vreugde (meer) beleeft.
Dus hak die knoop door.

♑ STEENBOK 22 december-19 januari
De Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Familie en Huis laat een belangrijke verschuiving in je huiselijke leven zien, Steenbok. Door de invloed van deze Volle Super Maan ga je verhuizen of op huizenjacht of je gaat je huis renoveren of je gaat je interieur veranderen. Het kan ook zijn dat je de zorg op je moet nemen voor een ouder familielid.
Deze Volle Maan brengt door al die ontwikkelingen onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Raadzaam is om confrontaties zoveel mogelijk te vermijden zodat de rust wederkeert.

♒ WATERMAN 20 januari-18 februari
De Volle Super Maan van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren.
Door de invloed van deze Super Maan kan Waterman zich wat overweldigd en verstrooid voelen.
Er komt veel informatie jouw kant op en jouw agenda kan overlopen met afspraken.
Er kan sprake zijn van een korte reis, een contract of voorstel over een website of communicatieproject! Pas op met wat je zegt in je directe omgeving (met buren of op school), want dingen kunnen verkeerd worden geïnterpreteerd of een geheim kan worden onthuld.

♓ VISSEN 19 februari-20 maart
De Volle Super Maan in Ram van 17 oktober 2024 valt in jouw Huis van Financiën en Waarden.
Deze Volle Super Maan gaat over je budget, inkomsten en uitgaven.
Perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen.
Er kan een salarisverhoging zijn door een nieuwe werkkring, meer opdrachten of een nieuwe bijbaan, maar je moet ook rekening houden met een onverwachte hoge uitgave.
Raadzaam is om niet overhaast en impulsief geld uit te geven.

error: Content is protected !!