Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.


Algemeen
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats, Boogschutter.
De planetaire krachten bewegen zich steeds verder naar de bovenzijde van de Boogschutter-horoscoop. Op naar een nieuwe cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
De meeste planeten staan aan de westelijke helft van de Boogschutter horoscoop.
Het gaat om sociale vaardigheden, aanpassingsvermogen en samenwerking.
Juli 2018 is een goede maand voor buitenland, reizen, studie, gezondheid en carrière, maar relaties en financiën kunnen je zorgen baren.
Door de vele retrograde planeten gaat alles wat trager. Laat jezelf meevoeren op deze kosmische stroom.

Liefde en Relaties
In de eerste helft van juli 2018 kan de relatie met je geliefde stressvol zijn, maar de tweede helft van juli 2018 brengt ontspanning. In de vaste relatie ben je bereid om een grote stap te zetten.
De single Boogschutter vindt deze maand de liefde op plekken waar de Zon schijnt! Op het strand, op een tuinfeestje of evenement. Mars is jouw planeet van de Liefde en Romantiek. De hele maand juli 2018 tot 26 augustus 2018 is Mars retrograde. Dat is de reden dat je moeite hebt met focussen en meer geneigd bent een afwachtende houding aan te nemen. De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 vindt plaats in jouw Huis van de Ziel, Transformatie en Intimiteit. 

Problemen met seksualiteit vragen om een oplossing. Je gaat opruiming houden in je zielenleven zoals het verbreken van negatieve contacten. Je komt in aanraking met de donkere kant van je partner en met die van jezelf.

Familie en Huis
Ook juli 2018 staat grotendeels in het teken van het verleden. Ervaringen uit het verleden zijn van invloed op je heden, ervaringen met je ouders, je familie, school of huiselijke omstandigheden.
Je wil knellende banden uit het verleden verbreken en je gaat op zoek naar de Bestemming.
Door de invloed van Neptunus in Vissen (Neptunus is jouw planeet van Huis en Familie) ben je op zoek naar het ideale thuis. Misschien ben je al lang op reis.
Je bent thuis waar jouw hart ligt.
De tweede helft van juli 2018 nodigt uit voor een feestje met vrienden of naaste familieleden. Je kunt eindelijk iets vertellen wat je al lang voor je hebt gehouden.

Carrière
De kosmische energieën van de Verduisteringen in juli 2018 doen jouw spirituele interesse ontwaken.
Ook de stand van de Zon, Venus en Mercurius laat zien dat je interesse ligt bij spirituele vorming, filosofie, culturele vorming en hogere studie. Studenten en leraren in het hoger onderwijs zijn deze maand succesvol. Ook de Boogschutter in het buitenland, de spirituele en juridische wereld. Door de retrograde planeten gaat alles wat trager, maar het is tenslotte vakantietijd. Even wat gas terugnemen ais niet verkeerd, want er komt een drukke periode aan.
Maak gebruik van deze relatieve rustige periode om alles in je carrière te evalueren.

Financiën
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Financiën. In je eigen onderneming zijn in de eerste helft van juli 2018 nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt.
De Volle Maan laat een voltooiing zien op financieel gebied of de noodzaak dat er iets afgerond moet worden. Saturnus is jouw planeet van Financiën. Saturnus in Steenbok is retrograde en deze invloed laat zien dat financiële investeringen een zorgvuldige beoordeling vereisen.

De Zonsverduistering van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, verzekeringen, belastingen etc. Je gaat schoon schip maken zoals door de aflossing van schulden en het oplossen van fiscale kwesties. Deze Zonsverduistering heeft te maken met de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn.
Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.

Gezondheid
Juli 2018 staat in het teken van reiniging.
Het reinigen van je lichaam van onzuiverheden is van groot belang zijn voor de gezondheid.
Los problemen met familie en vrienden op, want een gezonde relatie met hen is de sleutel tot jouw emotionele en fysieke welzijn.
Ga zoveel mogelijk naar buiten. Waarom verspil je kostbare energie op het werk of met iets of iemand die jouw aandacht niet verdient?
De invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van Gezondheid kan leiden tot een plotselinge verandering in het voedingspatroon. Breek met de dagelijkse routine. Wat let je om een dieet te gaan uitproberen of om te gaan sporten? Blijf niet met klachten rondlopen en ga tijdig naar de dokter.

Advies
De hele maand juli tot 26 augustus 2018 is Mars retrograde in Waterman.
Tijdens die periode heb je moeite met focussen of je te houden aan je planning.
De helft van de planeten is retrograde en dan kun je niets forceren.
Alles op zijn tijd. Tijd voor vakantie, je krijgt het straks nog druk genoeg!
Laat die oude bagage, dat oude karma, achter op het station en reis verder met lichte bepakking. De retrograde Jupiter in Schorpioen zal je daar bij helpen.

error: Content is protected !!