Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal ♎️ juni 2024
(22 september – 22 oktober)

Algemeen
De overheersende energie van juni 2024 zal worden gekenmerkt door opmerkzaamheid, Weegschaal. Vooral in je carrière staan er veranderingen op stapel waardoor je goed moet opletten en je focus moet houden.
Weegschaal staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Zelfreflectie en introspectie zijn nodig om de komende veranderingen te kunnen omarmen, dus neem tijd voor jezelf.
De focus ligt in juni 2024 op carrière, thuissituatie, liefde, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
De rode strijder Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier (8e Huis van Zielsprocessen) en dat doet je verlangen naar een zielenverbintenis.
De invloed van Mars kan echter ook de oorzaak zijn van frequente conflicten in de vaste relatie. Venus in Tweelingen tot 17 juni 2024 versterkt aantrekkingskracht, dus dat is de beste periode voor een date. Hou er rekening mee dat een romance luchtig en vluchtig kan zijn.
Voor de single Weegschaal kan het lastig zijn om een liefde te vinden vanwege preoccupatie met carrière en ontwikkelingen op het werk.
Het einde van juni 2024 ziet er beter uit en wordt een ruzie bijgelegd of komen er betere kansen voor een date. Neem tijdig afstand als iets te veel wordt of als je merkt dat toenaderingspogingen niet tot succes leiden.
Door de invloed van Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 wordt je wel veel duidelijk over gevoelens waardoor je alles anders gaat zien.

Familie en Huis
Door de invloed van Mars in Stier kan er vanaf 10 juni 2024 een gespannen sfeer zijn bij jou thuis en de familie vanwege intriges van jaloerse mensen en bemoeienis van buitenaf. Het is dan goed om niet te luisteren naar roddels, maar naar je hart te luisteren.
Steenbok staat voor jouw 4e Huis van Gezin, Huis, Karma en Familie.
Asteroïde Ceres is retrograde in Steenbok en dan is er twee keer achter elkaar een emotionele Maan in Steenbok, op 22 juni en op 21 juli 2024. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst.
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit. Laat dat perfectionisme los. Je kunt nu eenmaal niet alles perfect doen, niemand kan dat of verwacht dat van je. Verschuil je niet achter werk in huis, maar richt je nu op het oplossen van dringende emotionele problemen.

Carrière
De transit van Mars in Ram bevordert tot 9 juni 2024 teamwork en sportprestaties, onderhandelingen, studie of het organiseren van bedrijfsevenementen.
Mars in Ram laat meer uitdagingen en zakelijke concurrentie zien waardoor je moet zorgen dat je professioneel opvalt. Samenwerking kan de oplossing zijn. Problemen met zakelijke partners moet je nuchter benaderen, praktische oplossingen zoeken en open communicatielijnen onderhouden.
Venus in Tweelingen tot 17 juni 2024 verhoogt de kans op een buitenlandse stage, omzet vanuit het buitenland of baan in het buitenland. Jupiter in Tweelingen laat mogelijkheden zien voor het starten van een bedrijf, een studie of een buitenlands avontuur, de publicatie of financiering van een boek, reizen, studieproject, lesgeven of het krijgen van een beurs.
Dit alles wordt extra gestimuleerd door de Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024. Geweldig moment voor een studie, een reis of een innovatief buitenlands project.
Blijf wel alert, zorg ervoor dat je met Mercurius in Tweelingen tot 17 juni 2024 over de juiste informatie beschikt en speel op zeker.

Financiën
Aan het begin van juni 2024 kan er met Mercurius in Stier nieuws zijn over inkomsten via je partner, een nalatenschap, een nieuwe baan, een toelage, een uitkering van de verzekering of teruggave van de Belastingdienst.
De beste periode voor nieuwe projecten, het doen van investeringen of uitbreiding is vanaf de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024. Deze Volle Maan vormt een sextiel met Schorpioen en een driehoek met Stier en dat is allebei van gunstige invloed op jouw financiën. Weegschaal kan dan rekenen op de ondersteuning van zakelijke relaties. Teamwerk staat voor meer winstkansen en betere resultaten.
Door de invloed van Uranus in Stier krijgt Weegschaal meer financiële en emotionele vrijheid waardoor deze zich kan bevrijden van ongezonde verbintenissen.

Gezondheid
Vissen staat voor jouw 6e Huis van Gezondheid en Welzijn.
De invloed van Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden.
De transit van Mars in Ram tot 9 juni 2024 jaagt je op. Door Mars in Ram wil je presteren en de beste zijn en dat kan ten koste gaan van je gezondheid.
Hou rekening met verhoogde kans op blessures, dus het is raadzaam om onnodige risico’s te vermijden.
Let op je gezondheid, Weegschaal. Neem regelmatig rust.
Voedingssupplementen en wandelen in de natuur zijn nodig om stress te voorkomen en gezond en fit te blijven. Saturnus in het 6e Huis vraagt ook om structuur. Door meer structuur en orde ben je beter georganiseerd en dat is ook beter voor je gezondheid.

Advies
Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter in het derde Huis van Communicatie, Interacties en Verbinding waardoor de eerste helft van juni 2024 gunstig is om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies.
Samenvattend is juni 2024 een maand van groei en zelfontdekking. Juni 2024 biedt zowel uitdagingen als kansen voor Weegschaal.
Als je op reis gaat, moet je goed oppassen dat je over de juiste documenten beschikt.
Je zoekt hulp, advies en ondersteuning, maar ondanks extern advies moet je rekening houden met tegenwind. Zorgvuldige afweging blijft nodig.
Vanuit de Kosmos ontvang je precies wat je nodig hebt om je innerlijke motieven en die van anderen te begrijpen.

error: Content is protected !!