Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

WATERMAN ♒️ juni 2024
(19 januari – 17 februari)

Algemeen
Juni 2024 laat een veelzijdige maand zien voor Waterman.
Door juni 2024 met aandacht en openheid te benaderen kan Waterman er het beste uit halen en de weg vrijmaken voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Met de meeste planeten aan de onderkant van de Waterman horoscoop bevindt Waterman zich nog in een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
Samenwerking en sociale vaardigheden zijn in deze periode een voorwaarde om je doelen te behalen.
De focus in juni 2024 ligt op liefde, huis, familie, geld en gezondheid.

Liefde en Relaties
Tweelingen staat voor het 5e Huis van Liefde en Zelfexpressie!
Met de sensuele invloed van Venus in Tweelingen (5e Huis van Liefde) komt de passie weer terug in jullie relatie!
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het Huis van Liefde verhoogt het verlangen naar een spannende romance. Deze Nieuwe Maan in Tweelingen daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, leuke activiteiten met vrienden en kinderen, goed nieuws over een kind of gezinsuitbreiding in de familie of contact maken met je eigen innerlijk kind is mogelijk.
Met de transit van Jupiter in Tweelingen wil je ten volle genieten van het leven. Er kan een nieuwe liefde ontstaan, in de vaste relatie kan liefde opbloeien, de komst van een kind kan je leven verrijken of je eigen innerlijk kind kan zich manifesteren. Jupiter was voor het laatst in Tweelingen van juni 2012 tot juni 2013, dus thema’s uit die tijd kunnen terugkeren.
De terugkeer van een ex-geliefde kan van grote invloed zijn in jouw leven en kan Waterman waardevolle lessen en inzichten opleveren.

Familie en Huis
Stier staat voor het Huis van Familie, Huis en Privé-leven, ouders en (familie)karma.
Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier. Een energieke periode om te klussen op en om het huis, een verhuizing, gezinsactiviteiten, feestje, renovatie of verbetering van de woonsituatie. Waterman heeft deze maand zin om aan de slag te gaan met een creatief project, een hobby of het leren van een vaardigheid.
Met de transit van Mercurius in Tweelingen van 4 juni tot 17 juni 2024 wil je je kennis opfrissen, een nieuwe vaardigheid leren of met een thuisstudie beginnen.
Tijdens deze periode kan Waterman assertief en defensief zijn, kunnen kinderen opstandig zijn of het huis verlaten. Er kan spanning ontstaan in het gezin, schoolgaande kinderen, familie of degenen die je als familie beschouwt.

Carrière
Juni 2024 is een gunstige maand om van baan te veranderen, te solliciteren, je werk te evolueerden en jezelf eventueel te beraden op een nieuwe werkkring of carrièregroei.
Juni 2024 is ook gunstig voor de studie. Zakelijke reizen leveren niet het gewenste resultaat op.
Creativiteit en artistiek inspanningen bieden jou deze maand de mogelijkheid om in alle rust jouw prestaties en handelswijzen tot nu toe kritisch te beoordelen.
In juni 2024 kan de potentiële herverbinding met iemand uit het verleden waardevolle lessen en inzichten opleveren. Alles hangt met elkaar samen.
Dankzij nieuwe verbindingen openen zich nieuwe mogelijkheden op het gebied van werk en studie.

Financiën
Vissen staat voor het Huis van Financiën.
Financieel gezien is Saturnus in Vissen een minder goede periode, maar wel een periode van financiële stabiliteit waarbij materiële en immateriële behoeften in balans worden gebracht.
Een goede financiële planning en het voorkomen van onnodige uitgaven of speculatie blijft raadzaam. Financiën vereisen bijzondere aandacht.

Het grootste deel van het inkomen is salaris, maar ook kun je geld verdienen met een creatieve hobby.
Minder inkomsten deze maand kan van invloed zijn op de harmonie met je partner. Aan het eind van juni 2024 is er financiële verbetering.
Door de transit van Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 heb je minder behoefte geld uit te geven en wil je liever sparen. Creatief zijn met geld kan ook leuk zijn, met minder grote uitgaven kun je ook leuke dingen doen!

Gezondheid
Steenbok is jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Door de invloed van de retrograde asteroïde Ceres in Steenbok ben je bezig met het verwerken van onbewuste problemen van de afgelopen 10 jaar.
Mindfulness, meditatie, jezelf verwennen of creatief bezig zijn is goed om je mentale welzijn te ondersteunen. Vertrouw op jouw unieke perspectief en laat je authentieke zelf stralen.
Belangrijk blijft dat je stress de baas blijft. Voldoende beweging, yoga, meditatie, ontspanning, rust, vitamines en een gevarieerde voeding doen de rest.
Luister naar je intuïtie als je iets niet vertrouwt en ga voor je geruststelling naar de dokter.
De Volle Manen in Steenbok van 21 juni en 21 juli 2024 vallen allebei in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en brengen je in contact met je innerlijke zelf, met je ziel. In afzondering vindt je de schitterende volheid om innerlijke pijn te genezen. Zoek de rust in retraite of een plek van spirituele rust om de inzichten te krijgen die je nodig hebt.

Advies
Juni 2024 is geen eenvoudige maand voor Waterman.
Emotionele instabiliteit begin juni 2024 kan de oorzaak zijn dat een belangrijke beslissing wordt uitgesteld. Waterman bevindt zich momenteel in een emotionele rollercoaster.
Pluto retrograde in het Huis van Persoonlijkheid vanaf 2 mei 2024 mag worden gezien als de poort naar een nieuwe jij. Tijdens deze retrograde worden verborgen aspecten naar boven gehaald en vinden er in je persoonlijke leven gebeurtenissen plaats waardoor jij een ware transformatie doormaakt. Pluto retrograde daagt je uit om afscheid te nemen van beperkende overtuigingen om te laten zien wie je werkelijk bent. Pluto retrograde in Waterman is een periode van vernieuwing, verjonging en regeneratie voor wat betreft je persoonlijkheid, ego, het uiterlijk, hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien.
Omarm dit kosmische moment van regeneratie.

 

error: Content is protected !!