Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

VISSEN ♓️ juni 2024
(18 februari – 19 maart)

Algemeen
Juni 2024 is een mooie maand voor Vissen.
Vissen zijn altijd gevoelig voor de mening van anderen, maar door de begrenzer Saturnus in Vissen heb je dat meer onder controle met een gezonde verhouding tussen geven en nemen.
Gebeurtenissen gaan zich gunstig ontwikkelen en dat maakt je enthousiast om veranderingen door te voeren. De focus ligt in juni 2024 op huis, geld, privéleven, sociale netwerk en persoonlijke relaties.

Liefde en Relaties
Vissen heeft een geheime aanbidder, mogelijk via het internet of iemand uit het verleden.
Vissen is gevoelig en beïnvloedbaar en voor je het weet ben je verwikkeld in een gecompliceerde liefdesaffaire. Om valse hoop en verwachtingen te voorkomen is het goed om een potentiële verbinding met de nodige voorzichtigheid te benaderen.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 valt in het elfde Huis van Sociale Processen en Betrokkenheid, Vriendschappen, Sociale netwerk en Gemeenschappen.
Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Vissen zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen of zich aan te sluiten bij een nieuwe groep die beter aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen.
Vertrouwen biedt een gevoel van harmonie, veiligheid en een gezellige sfeer. Elkaar vertrouwen en elkaars persoonlijke ruimte gunnen vormt een sterke constructie onder iedere relatie.

Familie en Huis
Tweelingen staat voor het 4e Huis van Familie en Huis voor Vissen.
Op 6 juni 2024 is er een Nieuwe Maan in Tweelingen en dan ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Vissen wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie.
Het voelt als een nieuw begin, dus een mooi moment voor een feestje of familiebijeenkomst.
Door de weldadige transit van Grote Weldoener Jupiter in Tweelingen staan
grote veranderingen op stapel. Gunstige periode voor een gezinsvakantie, om je huis te verbouwen, uit te breiden, te renoveren, een huis te kopen of te verkopen of te verhuizen, anderen helpen met verhuizen of zelfs te emigreren. In jouw gezin of familie of met degenen die je als familie beschouwt kunnen er ook groei plaatsvinden, zoals een zwangerschap, huwelijk en huisdieren. Door meer ondersteuning vanuit je thuisbasis voelt Vissen zich emotioneel stabieler en veiliger waardoor je het gevoel hebt dat je alles aan kunt.

Carrière
Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter in het tiende Huis van Carrière.
In de eerste helft van juni 2024 zie je dingen veranderen in je carrière of je houding over je werk gaat veranderen.
De rode Strijder Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier.
Deze transit door het 3e Huis van Communicatie kan extra mentale energie en drive geven. Tijdens die mentale periode neem je meer initiatief ben je informatie aan het verzamelen en plannen aan het maken.
Venus in Tweelingen tot 17 juni 2024 voedt je creativiteit en dat is niet onbelangrijk op weg naar de top.
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschappen brengt onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich mee. In de komende weken komt er informatie aan het licht dat jou zal helpen een steviger fundament te leggen in jouw sociale netwerk en toekomstige connecties.

Financiën
Ram staat voor jouw Huis van Financiën.
De totale Zonsverduistering conjunct Cheiron in Ram van 8 april 2024 viel in het 2e Huis van Financiën en Waarde en deze invloed is nog steeds van kracht.
Deze kosmische gebeurtenis heeft een gunstige financiële uitwerking zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, positie, tweede baan of meer klanten of opdrachten in je onderneming.
Juni 2024 laat een financieel stabiele maand zien.
De rode Strijder Mars is nog tot 9 juni 2024 in Ram. Het begin van juni 2024 is dus het meest gunstig om te investeren. Risicovolle beleggingen zullen echter tot verliezen leiden.
De transit van Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 versterkt financiële stabiliteit waardoor financiële verplichten kunnen voldaan en eventuele tegenslagen kunnen worden opgevangen.
Belangrijk blijft wel om je budget niet te overschrijdenHet meeste geld wordt deze maand uitgegeven aan vakantie.

Gezondheid
Pluto in Waterman is een psychologisch en spiritueel zuiveringsproces van verwerken van trauma en schuldgevoel uit je verleden of zelfs uit vorige levens.
Pluto retrograde in Waterman in het 12e Huis van Onthechting, het Onderbewuste en het Verborgene daagt je uit om je schaduw te omarmen, de donkere aspecten van je persoonlijkheid. Probeer tijdens deze retrogradeperiode ruimte te creëren voor innerlijke contemplatie. Hoe meer liefde je geeft aan de donkere kant van jezelf, hoe gemakkelijker het zal zijn om jezelf te accepteren. Houd een dagboek bij om je innerlijke proces bij te houden, je dromen hebben een bijzondere boodschap.
Door Mars in Ram kan Vissen aan het begin van juni 2024 last hebben van vermoeidheid, angst, depressie, stress, onvrede en irritatie. Raadzaam is om deze Maanenergie te kanaliseren met hardlopen en zwemmen. Mercurius in Tweelingen vanaf 4 juni 2024 tot 17 juni 2024 kan je uit een impasse halen. Ga naar de kapper, shop een nieuwe outfit of koop iets waar je blij van wordt.

Advies
Het pad wordt steeds een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren.
Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of falen.
De retrograde Pluto in Waterman graaft diep in je onderbewuste problemen, motivaties en verlangens om inzicht te krijgen over het hoe en waarom. Doordat je meer inzicht krijgt over jezelf, wordt het makkelijker om de zware last die je meedraagt los te laten waardoor je innerlijk sterker wordt.
Met de invloed van astrologisch heerser, Neptunus in Vissen en begrenzer Saturnus in Vissen gaat het over het integreren van geven en nemen, gezonde grenzen stellen en verantwoordelijkheid voor je leven te nemen. Waar wacht je nog op?

 

error: Content is protected !!