Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

TWEELINGEN ♊️ juni 2024
(21 mei – 20 juni)

Algemeen
Kort na de intrede van Jupiter in Tweelingen is er op 6 juni 2024 een Nieuwe Maan in Tweelingen en dat is jouw startsein van jouw overvloedige jaar 2024! Deze Nieuwe Maan in Tweelingen zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar en persoonlijke en universele zonnecyclus. Deze Nieuwe Maan geeft met de kracht van Jupiter in Tweelingen de drive en de inspiratie om het leven met vertrouwen te omarmen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle groeikansen die zich aandienen ten volle te benutten.

Liefde en Relaties
Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van Relaties) en met deze kosmische gebeurtenis worden er in de eerste helft van juni 2024 nieuwe verbintenissen zowel privé als zakelijk tot stand gebracht of verbroken. De energie van deze Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om onduidelijke situatie en ware bedoelingen te verhelderen.
Liefde kan dus best ingewikkeld zijn in juni 2024.
Op 22 juni 2024 is er een Volle Maan in Steenbok en ook op 21 juli 2024 is er een Volle Maan in Steenbok (Huis van de Ziel, Diepgang en Intimiteit). Deze Volle Manen vallen tegelijk met Ceres retrograde in Steenbok. In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken om de weg vrij te maken naar emotionele en financiële zekerheid, stabiliteit en kracht. Bereid je voor op iets belangrijks in je leven dat in de komende maand zal worden getransformeerd. Een blokkade kan worden verwijderd om een stagnerende persoonlijke situatie vrijer te laten stromen. Je eigenwaarde, vooral hoe je je gewaardeerd voelt op je werk en in je relatie, zijn nu ook factoren waarmee je rekening mee moet houden.

Familie en Huis
Juni 2024 kan een complexe maand zijn voor familie en huis. Het is goed om aandacht te besteden aan familiezaken.
Maagd staat voor het Huis van Familie en Huis. Mercurius heerst over Maagd.
Heerser van Tweelingen is Mercurius en deze reist in juni 2024 door drie verschillende dierenriemtekens. Dat betekent onrust en spanningen in de familie en het gezin.
Van 4 juni 2024 tot 17 juni 2024 is de beste periode om familie-activiteiten te organiseren zoals een feestje of etentje, maar bijvoorbeeld ook nieuwe spullen voor het huis kopen.
Met Mercurius in Kreeft vanaf 18 juni 2024 kunnen hoge huishoudelijke uitgaven tot problemen leiden. Pas aan het einde van juni 2024 komt er rust aan het thuisfront.
Tijd voor quality-time met je gezin of familie.

Carrière
De transit van Jupiter in Tweelingen staat garant voor een positieve bijdrage aan je carrière, persoonlijke vrijheid en creatieve zelfexpressie.
De invloed van Mars in Ram is tot 9 juni 2024 van onschatbare waarde voor je carrière. Mars in Ram geeft jou die kosmische push die je nodig hebt. Bij de uitvoering van je projecten mag je rekenen op de medewerking van collega’s en senioren.
Wees niet bang om op te komen voor wat jij gelooft dat juist is. Zelfs als de resultaten altijd in jouw voordeel zijn, moet je jezelf duidelijk laten horen.
Juni 2024 is een gunstige maand voor nieuwe projecten en uitbreiding in je onderneming,
Vissen is het Huis van Carrière voor Tweelingen. De invloed van Saturnus in Vissen kan dan een belemmering zijn. Echte professionele vooruitgang komt vanaf eind mei 2025, wanneer Saturnus het teken Vissen verlaat.

Financiën
De invloed van Venus in Tweelingen tot 17 juni 2024 laat gunstige financiële resultaten zien! Doordat er meer geld binnenkomt, ben je vrolijker en meer optimistisch over de toekomst. Je gaat weer dromen en plannen maken! Stel een wens niet uit voor later, want je mag jezelf wel eens verwennen met een welverdiend reisje!
Met Mercurius en Venus in Kreeft vanaf 18 juni 2024 is er een gestage stroom van inkomsten waardoor je jezelf meer kan veroorloven.
Gunstige transit voor financiële onderhandelingen en investeringen. Dankzij samenwerking zal het mogelijk zijn een bedrijfsplan volledig te realiseren.
De transit van Venus door het Huis van Financiën is tot 11 juli 2024 een gunstige transit om meer geld te verdienen, maar hou er rekening mee dat je ook meer geld wil uitgeven aan dingen die vreugde en plezier brengen. Pas op dat je niet in die bekende valkuil valt!
Pas op met gedeelde financiën, want het gaat dan om details en eerst alle beschikbare opties te onderzoeken. Deze aanpak minimaliseert de kans op financiële tegenslagen of onvoorziene complicaties. Hou bij voorkeur de eigen financiële regie!

Gezondheid
De warme universele golf van Jupiter in Tweelingen nodigt uit om jezelf te verwennen.
Zoek ontspanning door naar de wellness te gaan, een facial of lekker naar de kapper.
Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier daarmee worden zaken opgehelderd. Je gaat dingen beter begrijpen en inzichten krijgen, waardoor je makkelijker oude pijn kan loslaten.
Het voelt allemaal lichter en dat is goed voor je mentale en fysieke gezondheid.
Let wel op wat je eet, want Jupiter (planeet van expansie) in jouw teken kan de oorzaak zijn van gewichtstoename. Stop met alcohol en roken of probeer te minderen!
Uranus in Stier (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) blijft op de achtergrond bezig om je te verlossen van angsten en beperkende overtuigingen door je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.

Advies
Tweelingen is mededeelzaam, maar soms is spreken zilver en zwijgen goud.
Voordat je informatie deelt, moet je goed nadenken over wat de gevolgen kunnen zijn.
Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 vraagt om bedachtzaamheid en voorzichtigheid.
Niet overhaast handelen of jezelf in nieuwe avonturen storten.
Het gaat dus over het maken van weloverwogen keuzes. Impulsieve keuzes komen vanuit een gevoel van onzekerheid, maar vaak krijg je spijt van een impulsieve beslissing.
Concentreer je daarom op het creëren van haalbare plannen en strategieën, zodat je die in de zomer van 2024 kunt realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!