Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

STIER ♉️ juni 2024
21 april – 20 mei

Algemeen
Juni 2024 is een prachtige tuin met een overvloed aan bloeiende bloemen, maar het is aan jou om die bloemen te plukken of te laten staan.
De rode strijder Mars reist maar eens in de twee jaar door Stier, dus de periode van 10 juni tot 20 juni 2024 is jouw kans om met een nieuw hoofdstuk te beginnen.
Met deze verhoogde energie, enthousiasme en de bereidheid om initiatief te nemen is dit de beste periode om met een nieuw project van start te gaan.
De focus ligt in juni 2024 op financiën, carrière en relaties, gezondheid, studie en buitenland.

Liefde en Relaties
Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van de Ziel) en deze gaat over emotionele betrokkenheid en emotioneel investeren in anderen. Onzekerheid en ongefundeerde angst kan in de eerste helft van juni 2024 de oorzaak zijn van een latent gevoel van achterdocht en de neiging om de wereld als hypocriet te beschouwen, maar ook boosheid en dat je afstand wil nemen van sociale interacties. Stier heeft dan steun, liefde en begrip nodig in de relatie.
Juni 2024 is de maand van de communicatie en wisselende stemmingen in de relatie.
Voor de single Stier is juni 2024 geen gemakkelijke maand en in de vaste relatie wordt een goedbedoeld of lief gebaar niet altijd beantwoord of gewaardeerd zoals je zou wensen.
Mercurius in Tweelingen vanaf 4 tot 17 juni 2024 is een periode waarin je voorzichtig moet zijn met wat je zegt en hoe je wat zegt. Stel je verwachtingen bij. Door met wijsheid en voorzichtigheid door deze relationele dynamiek te navigeren, komt alles op zijn pootjes terecht.

Familie en Huis
Door de invloed van Pluto in Waterman en de recente Verduisteringen is er bij jou thuis een andere dagindeling of dagroutine vanwege ontwikkelingen met je werk of professionele verplichtingen.
Het is mogelijk dat er bij jou thuis of in de familie een andere rolverdeling heeft plaatsgevonden of zijn er veranderingen gaande die een andere rolverdeling vereisen.
Het kan zijn dat je bezig bent met een verhuizing of verbouwing of er zijn plannen in die richting.
In juni 2024 kunnen er financiële problemen zijn vanwege hoge huishoudelijke uitgaven.

Carrière
Met de kracht van de rode strijder Mars in Stier van 10 juni tot 20 juli 2024 is er ruimte voor uitbreiding van huidige projecten en het starten van nieuwe ondernemingen.
Verbetering van communicatieve vaardigheden is de sleutel tot succes
Wees zorgvuldig met je woorden, want woorden kunnen maken en breken.
Juni 2024 is wel een voorspoedige maand voor de Stier die werkzaam is in een creatief beroep.
De creatieve Stier mag rekenen op aanzienlijke vooruitgang en artistieke erkenning.
Pluto retrograde in Waterman is een periode van zelfreflectie om je bewust te maken van hoezeer onbewuste negatieve invloeden jou als persoon hebben beïnvloed en beperkt in je professionele leven.
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis is een goed moment voor een bedrijfsgerichte training, studie of reis. Met deze Volle Maan wordt het pad dat je moet gaan duidelijk. Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of om te falen.

Financiën
Tweelingen is het Huis van Financiën voor Stier.
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Stier krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Een Nieuwe Maan om financiële doelen te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. De meeste inkomsten komen vanuit bedrijfsactiviteiten.
De grote Weldoener Jupiter in Tweelingen in het Huis van Financiën brengt grote kansen voor uitbreiding met betrekking tot financiën en middelen. Jouw planeet Venus reist tot 17 juni 2024 door Tweelingen. De eerste drie weken van juni 2024 zijn daarmee de meest gunstige financiële periode om goed rendement uit investeringen en financiële projecten te behalen.
Financiële zekerheid blijft een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, productiviteit op het werk of huishoudelijke artikelen.
Het is raadzaam om het overzicht te houden in je inkomsten en uitgaven en je te richten op financiële langetermijnplanning, afbetalen van schulden, het verkennen van innovatieve ondernemingen en het doen van verstandige investeringen.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 viel in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn en deze is nog van grote invloed je gezondheid en welzijn. Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten door een vorm van therapie of een spirituele reis. Door introspectie kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen. Stier gaat de houding ten opzichte van veel dingen veranderen en positiever gaan denken over zichzelf. Stier gaat zich steeds meer bevrijden van negatieve energie.
Jouw uiterlijk weerspiegelt jouw interne wereld en daarom is het goed om aan jezelf te werken.
Neem op tijd afstand als je voelt dat iets in je dagelijks leven teveel wordt. Vermijd zoveel mogelijk stressvolle activiteiten. Voldoende lichaamsbeweging, yoga en een gevarieerd dieet zijn essentieel om fit te blijven.

Advies
Juni 2024 staat grotendeels in het teken van artistieke groei.
Het is raadzaam om in juni 2024 voorzichtig te zijn met het doen van investeringen of het doen van overbodige uitgaven zoals luxe artikelen.
Het is beter om je te richten op afbetalen van schulden.
Investeringsprojecten kunnen tot financiële verliezen lijden, dus voorzichtigheid en terughoudendheid bij financiële beslissingen in juni 2024.
Niet lichtvaardig handelen, ijdele hoop koesteren of het onmogelijke beloven. Soms is spreken zilver, maar zwijgen goud.

error: Content is protected !!