Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen ♏️ juni 2024
(23 oktober – 21 november)

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenzijde van de Schorpioen horoscoop laat zien dat de buitenwereld steeds belangrijker wordt.
De Zon en alle persoonlijke planeten staan aan de westelijke helft van de Schorpioen horoscoop. Sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn nodig om je doelen te bereiken.
De focus in juni 2024 ligt op relaties, samenwerking, studie, werk, gezondheid en financiën.

Liefde en Relaties
Juni 2024 staat in het teken van verdieping, vertrouwen en bevrijding in de relatie.
Uranus in Stier wil de stagnerende, beperkende energie in relaties doorbreken om ruimte te maken voor meer bevrijdende vormen van partnerschap!
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het 8e Huis van Zielsprocessen en Vertrouwen vraagt jouw om zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Er komen thema’s aan de orde zoals een verloving, huwelijk of echtscheiding, zwangerschap, erfenis, investeringen in onroerend goed, een gezamenlijke financiële onderneming of samenvoegen van vermogen.
Deze Nieuwe Maan zal het vertrouwen herstellen en je in staat te stellen om met een nieuw hoofdstuk te beginnen.
Jupiter in Tweelingen reist door jouw 8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen, zowel privé als zakelijk. Schorpioen wordt door Jupiter in Tweelingen meer bewust van de diepere dynamiek van relaties, zoals het vormen van meer betekenisvolle relaties in de toekomst.
Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier (Huis van Relaties) en dat is een gunstige transit om nieuwe mensen in je leven toe te laten, compromissen te sluiten en te bemiddelen.
Familie en Huis
Waterman staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis. Pluto is jouw astrologische heerser.
De verschuiving van de diepgaande energie van Pluto naar Waterman heeft een grote impact op Schorpioen. Oude patronen verdwijnen om plaats te maken voor het nieuwe, zoals een nieuwe partner of een verhuizing naar een andere woonplaats. Pluto is sinds begin mei 2024 retrograde in Waterman en daagt je uit om emotionele problemen inzake macht, controle en toxiciteit in je privéleven onder de loep te nemen en aan te pakken.
Op 22 juni en 21 juli 2024 zijn er twee Volle Manen in Steenbok in jouw 3e Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren.
Deze kosmische gebeurtenissen brengen duidelijkheid en dringen aan dingen uit te praten, dingen die je dwarszitten. Hou wel rekening met je woordkeuze, hoe je iets zegt en wat je zegt. Een geheim kan worden onthuld. Er kan ​​onverwachte belangrijke informatie zijn over een broer of zus, buren of directe woonomgeving. Er kan een complicatie of een doorbraak zijn in een juridische kwestie, maar ook problemen met reizen, afspraken en met transport. Na deze Volle Manen komt er meer structuur en orde.

Carrière
De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier heeft de deur geopend voor transformatie, maar met de transit van Jupiter in Tweelingen ontstaat ruimte voor een nieuwe dagindeling die meer structuur en tijd voor jezelf creëert.
De invloed van de Zon in Tweelingen is minder gunstig voor Schorpioen. In de eerste drie weken van juni 2024 kun je te maken hebben met wantrouwen en een stroom aan informatie waar moeilijk doorheen te navigeren is. Zakelijke reizen leveren niet het gewenste resultaat op, ook zijn er problemen met de studie. Het is raadzaam om je op een ding tegelijk te concentreren.
Juni 2024 kan winstgevend zijn, maar veel hangt echter af van jouw creativiteit en van de goodwill, samenwerking met collega’s, management en klanten. De sfeer op de werkvloer kan maken en breken.
Vanaf de Zomer-equinox en de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 gaat alles meer gestroomlijnd met meer professionele kansen en lucratieve aanbiedingen, vooral voor de Schorpioen die zich bezighoudt met creativiteit en kunst.

Financiën
Boogschutter staat voor het Huis van Financiën. Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter en dat laat in de eerste helft van juni 2024 de financiële afronding of beloning zien van een belangrijk project of moment in je leven, iets wat je kunt vieren of betreuren.
In de eerste drie weken van juni 2024 moet je rekening houden met minder inkomsten.
Geef niet teveel uit. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Schorpioen. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 laat een nieuw begin zien met betrekking tot gedeelde bronnen, zoals het opstellen of ondertekenen van zakelijke contracten, leningen of erfenissen. Gunstige periode om advies in te winnen van een therapeut, adviseur of accountant.
Deze Nieuwe Maan zal het vertrouwen herstellen en je in staat te stellen om met een nieuw hoofdstuk te beginnen. De transit van Jupiter in Tweelingen is gunstig voor herfinancieren of investeringen te doen.
Zorg er wel voor dat je omringd bent door personen die jou zekerheid zullen bieden bij wie jij je financieel, emotioneel en spiritueel veilig en geborgen voelt.

Gezondheid
Juni 2024 is een maand om het rustig aan te doen.
Binnenkort krijg je het druk, dus nu is de tijd om jezelf energetisch op te laden.
Tijd voor ontspanning.
De invloed van Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 kan Schorpioen een gevoel van prestatiedruk geven, zelfs wanneer je jezelf probeert te ontspannen.
Het kan zijn dat je die energie wil kanaliseren door veel te sporten, maar je loopt dan meer risico op blessures.
Het is beter om je deze maand bezig te houden met een creatieve hobby zoals handwerken of beeldhouwen.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.

Advies
De Zon in Tweelingen is niet de beste tijd voor Schorpioen. Door de invloed Mercurius in Tweelingen van 4 tot 17 juni 2024 voelt het alsof je wordt opgejaagd.
Overhaaste beslissingen aan het begin van juni 2024 kunnen tot problemen leiden.
Observeer, kijk en luister. Tast eerst je mogelijkheden af.
Pas op met teveel, want Jupiter is grenzeloos. Te hoge uitgaven komen je duur te staan. Weet wat je hebt. Je kunt alleen maar kwijtraken wat je denkt te bezitten. Geef en ontvang in verhouding.
Wat er ook gebeurt, alles gebeurt met een reden.

 

 

 

 

error: Content is protected !!