Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

RAM ♈️ juni 2024
(21 maart t/m 20 april)

Algemeen
Tot 9 juni 2024 reist jouw planeet Mars door Ram, dus door het eerste Huis van Persoonlijkheid. Met deze enthousiaste energie is Ram aan het begin van juni 2024 extra gemotiveerd om plannen te initiëren.
Juni 2024 laat een enerverende, maar ook evenwichtige maand zien voor Ram, een maand die in het teken staat van professionele focus, interactie, sociale verbindingen, netwerken en hernieuwen van contacten.
De focus in juni 2024 ligt op carrière, communicatie, huis, privéleven financiën en verbindingen.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Pluto retrograde in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen kan Ram tijdens een sociale bijeenkomst mensen uit het verleden tegenkomen zoals voormalige klasgenoten, vrienden, oud-collega’s of vroegere geliefden. Deze contacten kunnen nu weer waardevol zijn. De single Ram kan aan het eind van juni 2024 iemand ontmoeten die zijn of haar leven radicaal zal veranderen. Ram krijgt vanaf eind juni 2024 echter wel te maken met minder vertrouwen in de vaste relatie, uitdagingen in het sociale netwerk, vooral met vrienden en oudere familieleden. Bestaande vriendschappen worden verbroken en Ram krijgt nieuwe invloedrijke vrienden.

Familie en Huis
De eerste helft van juni 2024 laat door de invloed van Mercurius en Venus in Tweelingen een harmonische sfeer zien met feestjes, uitstapjes en gezellige familie-activiteiten.
De rust keert weer en er is ruimte om leuke dingen te doen zoals een vakantie voorbereiden of met kinderen deelnemen aan een wedstrijd of project of gezamenlijke activiteiten met het gezin of familie.
In de tweede helft van juni 2024 kunnen reisplannen echter in het water vallen door verstoringen, oponthoud, annulering, wegversperringen of aanpassingen in de reisroute.
Het kan zijn dat je minder aandacht hebt besteed aan de voorbereiding van de reis.
Toch weet Ram er door de invloed van Venus in Tweelingen er weer het beste van te maken, wat zal bijdragen aan vrede en stabiliteit in huis.

Carrière
Juni 2024 is een gunstige maand voor de carrière van Ram. De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 brengt waardevolle contacten voor Ram. Mars in Ram geeft je tot 9 juni 2024 extra energie om er mee aan de slag te gaan. Tijd voor actie!
Venus in Tweelingen in de eerste helft van juni 2024 schept gunstige voorwaarden voor studie en communicatie. Vijanden kunnen bondgenoten worden, ook kan Ram bijval krijgen van het management. Toch moet Ram oppassen tijdens vergaderingen en gesprekken, want er kan sprake zijn van jaloezie en achterdocht. Asteroïde Ceres (voeding, ondersteuning en hulpbronnen) is retrograde in Steenbok (het Huis van Carrière) en dat kan tot blokkades en vertraging leiden, waardoor je aanpassingen moet doen. De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 valt in het Huis van Carrière en is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding over je werk gaat gevoelsmatig veranderen.

Financiën
Stier staat voor het Huis van Financiën. De rode strijder Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier en die kracht motiveert Ram om meer geld te genereren door geld te verdienen door een hobby, een tweede baan of een bijbaantje.
Samenwerkingsactiviteiten kunnen lucratief zijn. Ga in juni 2024 op zoek naar investeerders voor je bedrijf. Voordat je begint met een nieuw project moet je al je opties zorgvuldig overwegen.
Deze maand geef je geld uit aan elektronica, boeken of cursusmateriaal.Het is raadzaam om grote financiële aankopen uit te stellen tot de Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024. Hou door de invloed van Uranus in Stier rekening met onverwachte veranderingen in je financiële leven.
Zorg altijd voor een financiële buffer, Ram.

Gezondheid
Saturnus (Karma) reist tot 14 februari 2026 door Vissen (Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) en met deze karmische energie is Ram oude onverwerkte emotionele bagage aan het loslaten. Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote karmische schoonmaak van geest en ziel en daarom heb je meer behoefte aan rust en reflectie en introspectie.
Juni 2024 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
De energie van jouw planeet Mars in Ram geeft jou in de eerste week van juni 2024 een sterke fysieke en mentale energieboost!
De transit van jouw planeet Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 kan de oorzaak zijn van vermoeidheid, allergie en ontsteking van de huid. Zorg goed voor jezelf. Rust, ontspanning en tijd voor jezelf om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

Advies
De invloed van Jupiter in Tweelingen benadrukt het mentale thema van 2024 met nieuw elan, nieuwe initiatieven en ideeën, nieuwe plannen en optimisme, een prachtige energie voor Ram.
Er komen mogelijkheden om in het buitenland te studeren, wonen of te werken.
Met Jupiter in Tweelingen gaat Ram de versnelling in.
Onzorgvuldigheid, vergeetachtigheid en een gemakkelijke levenshouding door Mercurius in Tweelingen van 4 juni tot 17 juni 2024 kan worden voorkomen door alles vast te leggen op papier.
Ram moet de aandacht richten op professionele activiteiten, productieve werkomgeving, een goede verstandhouding met collega’s om vooruitgang te boeken, nieuwe projecten te starten of uitbreiding van de onderneming.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!