Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

MAAGD ♍️ juni 2024
(22 augustus – 21 september)

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenste helft van de Maagd-horoscoop ligt de focus op carrière, samenwerking, netwerken en maatschappelijke doelen.
Juni 2024 is een dynamische maand van verhoogde fysieke activiteit en vitaliteit met de nadruk op fysieke activiteit zoals buitenactiviteiten, sport en dans.
Reizen bieden deze maand mogelijkheden voor het vormen van nieuwe verbindingen. Mensen die je ontmoet brengen jou verder op je carrièrepad.

Liefde en Relaties
Juni 2024 is een heerlijke maand voor de liefde.
Juni 2024 nodigt uit om samen op reis te gaan. Tijdens een reis ontstaan nieuwe vriendschappen die jullie relatie gaan verrijken. Goede bekenden uit het verleden komen terug op jullie pad en kunnen van onschatbare waarde zijn of bieden jullie troost en geruststelling.
Ook de single Maagd krijgt deze maand kans om op reis een liefdespartner te vinden.
Steenbok staat voor het Huis van Liefde. De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 valt in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Er kan dan een nieuwe liefdesverbinding tot bloei komen of worden beëindigd.
Asteroïde Ceres is retrograde in Steenbok en dat laat zien hoeveel liefde je geeft en ontvangt en wat het betekent om jezelf gekoesterd en geliefd te voelen.
Openhartigheid in jouw relatie versterken ook in juni 2024 het wederzijds vertrouwen.

Familie en Huis
Boogschutter staat voor het 4e Huis van Familie en Huis. Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter en dat duidt in de eerste helft van juni 2024 op een verandering in je woonsituatie, zoals een verbouwing, renovatie, restyling van je huis of een verhuizing naar een andere woonplaats vanwege je carrière. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een huwelijk, samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap, een gezamenlijke vakantie of familiebijeenkomst.
Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, dus er waait een frisse wind door jouw huis!
Conflicten met oudere gezinsleden of familieleden moeten worden opgelost. Praat openhartig en wees diplomatiek.
Juni 2024 is een gunstige maand om met je gezin of familie op vakantie te gaan.

Carrière
De grote weldoener Jupiter reist inmiddels door het Huis van Carrière en Bestemming en dat is geweldig voor voor je publieke imago, status, succes en het waarmaken van ambities.
Met Jupiter in Tweelingen mag je grote kansen, succes en erkenning verwachten. Een nieuwe baan die jou voldoening schenkt behoort tot de mogelijkheden.
Jupiter in Tweelingen duidt op een belangrijk keerpunt in je carrière, doe er je voordeel mee.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 versterkt deze energie en geeft Maagd een ware boost voor je carrière. Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier (Huis van Hoger Bewustzijn, Spiritualiteit, Reizen en Cultuur) en deze energie gaat kansen creëren om je kennis uit te breiden, kennis te delen, door studie, reizen, ook zakelijke reizen.

Financiën
De transit van Jupiter door Tweelingen is financieel heel voordelig voor jou, Maagd. Deze transit geeft jouw carrière een boost en dat vertaalt zich in een financiële beloning zowel in je baan als in je onderneming of andere bronnen van inkomsten. Juni 2024 biedt een gunstig klimaat voor investeringen en nieuwe ondernemingen.
Het vinden van een evenwicht tussen persoonlijke groei en het behouden van essentiële relaties is van het grootste belang tijdens deze transitie.
Probeer goede relaties te onderhouden met je collega’s en zakelijke partners, vooral jongere personen kunnen lucratief zijn voor Maagd.
Er komt nieuws over een vastgelopen financiële kwestie waardoor in het komende halfjaar reserves kunnen worden opgebouwd, een investering kan worden gedaan en je financiële positie kan worden verstevigd.

Gezondheid
De retrograde Pluto in Waterman in het 6e Huis van Dienstbaarheid, Gezondheid en Werk vraagt Maagd om zich meer op verantwoordelijkheden te concentreren. Ten eerste ben je verantwoordelijk voor jezelf. Pluto retrograde in Waterman daagt je uit om ergonomische verbeteringen aan te brengen in je dagelijkse routine of op het werk.
Juni 2024 staat in het teken van beweging. Sport, dans, wandelen, fietsen, zwemmen, het maakt niet uit wat je doet, als je maar in beweging komt. De invloed van Mars in Ram tot 9 juni 2024 laat zien dat je voorzorgsmaatregelen moet nemen wanneer je gaat sporten zoals een goede warming-up of beschermende kleding. Maak gebruik de kracht van de natuur om lichaam en geest te verjongen, stress te verminderen en op gewicht te blijven.

Advies
Vissen staat voor het 7e Huis van Relaties.
De begrenzer Saturnus in Vissen blijft tot 14 februari 2026 in het Huis van Relaties. Maagd krijgt karmische levenslessen over relaties en toewijding.
Door de karmische invloed van Saturnus in Vissen (Huis van Relaties) merk je dat relaties uit je leven verdwijnen zoals collega’s die afscheid nemen, nieuwe collega’s komen ervoor in de plaats.
Dit natuurlijke proces draagt bij aan jouw groei van geest en ziel, dus omarm dat proces.

error: Content is protected !!