Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

LEEUW ♌️ juni 2024
(22 juli – 21 augustus)

Algemeen
Juni 2024 is een turbulente, maar ook enerverende maand voor het sterrenbeeld Leeuw!
Leeuw weet zich staande te houden om het leven met hernieuwde helderheid en enthousiasme tegemoet te treden.
Met alle planeten nog aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop ligt de focus op ambitie en leiderschap. Juni 2024 gaat over werk, gezondheid, carrière, sociale netwerk en financiën.

Liefde en Relaties
Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van Liefde) en hierdoor is er in de eerste helft van juni 2024 een sterk verlangen om dingen los te laten, conflicten op te lossen en plezier te beleven. Een complex intrige in je vriendenkring, een bekentenis, liefdesverklaring of een onbeantwoorde liefde kan daarbij een rol spelen. Met de vuurkracht van Mars in Ram tot 9 juni 2024 is het begin van juni 2024 vol van spannende dates, aandacht, complimentjes en feestjes.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media. Ook kan de liefde opbloeien tijdens een feestje met vrienden of een bijeenkomst.
Saturnus in Vissen (8e Huis van Zielsprocessen) is van grote invloed op de spirituele verbinding met geliefden. Saturnus maakt alles meer concreet en realistisch waardoor karma kan worden ingelost en oude kwesties, emotionele bagage en trauma’s worden opgelost.
Pluto retrograde in Waterman het Huis van Relaties vraagt Leeuw om kritisch te zijn bij het sluiten van nieuwe verbintenissen.

Familie en Huis
Er gaat niets boven emotionele stabiliteit, rust en huiselijke harmonie thuis om gelukkig en succesvol in je carrière te kunnen zijn.
Ook al heb je het razend druk met je carrière, Leeuw wordt gevraagd om tijd vrij te maken om samen met familie of gezin leuke dingen te gaan doen. Tijd vrijmaken voor je gezin of familie is kostbaar. Stel belangrijke beslissingen uit tot later, want wat is er nu belangrijker dan mooie momenten beleven met je gezin? Leeuw kan in juni 2024 hulp krijgen van een buitenstaander die een rol gaat spelen in het gezin of familie.
De transit van de rode strijder Mars door Stier vanaf 10 juni 2024 is gunstig voor jouw privé-leven.
Je weet dan de balans te vinden tussen werk en privé. Leeuw heeft dan meer energie om leuke herinneringen te maken met je gezin, familie en vrienden, zoals uitstapjes maken of vakantie.

Carrière
Stier staat voor het 10e Huis van Carriere en Bestemming. De rode Strijder Mars reist van 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier.
Deze energie maakt Leeuw ambitieus en een echte streber! Je kunt het gevoel hebben dat je op de goede weg bent na al die jaren van hard werken.
Door de krachtige invloed van de Zonsverduistering van 8 april 2024 en de conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier (Huis van Carrière) zit jouw carrière in de lift. Samenwerking en het krijgen van goodwill blijft een belangrijk thema vooral wanneer in de eerste helft van juni 2024 Jupiter in Tweelingen een constructieve driehoek vormt met de retrograde Pluto in Waterman!
Asteroïde Ceres is retrograde in Steenbok (Huis van Werk). Het hebben van werk waar je passie voor voelt, dat je vervult en voedt is een voorwaarde voor geluk voor Leeuw.
Mocht je niet gelukkig zijn met het werk dat je doet, dan wordt het ondraaglijk en ga je toch een knoop doorhakken. Als je van je werk houdt, dan ga je grote stappen maken en krijg je succes.
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 valt in het zesde Huis van dagelijkse routine en werk en dat laat zien dat een werkproject tot bloei is gekomen en wordt afgerond.
Ben je tevreden met het resultaat? Neem even afstand om terug in jouw kern te komen.

Financiën
Door de invloed van de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 en de samenstand van Jupiter en Uranus in Stier heeft Leeuw door toewijding en doorzettingsvermogen een grote professionele sprong voorwaarts gemaakt en daarmee is de financiële situatie versterkt.
Creatieve en innovatieve ideeën zijn met elkaar verweven en bieden mogelijkheden voor financiële groei en stabiliteit.
Medio juni 2024 kan een verrassing brengen in de vorm van aan onverwachte bonus, promotie of lucratieve ontmoeting.
Toch is het goed om zorgvuldig met geld om te gaan, waakzaam te blijven en impulsieve uitgaven of speculatieve ondernemingen te vermijden. Blijf je concentreren op financiële langetermijnplanning om financiële zekerheid te garanderen.
Met Venus in Tweelingen tot 17 juni 2024 maak je een onweerstaanbare en charmante indruk, dus dat is de beste tijd voor financiële en zakelijke onderhandelingen.

Gezondheid
De Zon is astrologisch heerser van Leeuw.
De Zon in Tweelingen vormt in de eerste drie weken van juni 2024 een sextiel met Leeuw en laat jou stralen !
De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 valt in jouw 6e Huis van Gezondheid en dat is een goed moment om te stoppen met schadelijke gewoontes, rustiger aan te doen, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Stop met alcohol en ongezonde voeding!
Het gaat om naast een gezonde levensstijl om jouw innerlijke groei en spirituele ontwikkeling, welzijn en innerlijke vrede.
Het uiterlijk telt ook mee en is heel belangrijk voor een trotse Leeuw als jij.
Je vindt het heerlijk om complimenten te krijgen over je mooie verschijning, dus deze Volle Maan vraagt om een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialiste!

Advies
De retrograde Ceres in Steenbok (6e Huis van Gezondheid) moedigt Leeuw aan om evenwichtige routines en gezonde grenzen vast te stellen. Zoals je weet is het emotionele en fysieke welzijn met elkaar verbonden. Tijdens Ceres retrograde zijn er wel twee Volle Maan in Steenbok, op 21 juni en 21 juli 2024.
Twee Volle Manen in het Huis van Gezondheid en Werk wijzen Leeuw op de noodzaak om de balans tussen werk en privéleven te vinden en oude patronen en onevenwichtigheden in jouw dagelijkse routine los te laten om fysiek en emotioneel in balans te komen.
De terugkeer van een ex-geliefde kan ook de oorzaak zijn van romantische complicaties.
Laat het niet uit de hand lopen en wees duidelijk.

error: Content is protected !!