Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

KREEFT ♋️ juni 2024
(21 juni – 21 juli)

Algemeen
Met alle planeten aan de bovenkant van de Kreeft horoscoop staat juni 2024 in het teken van carrière en maatschappelijke doelen. De verschuiving naar de oostelijke kant laat ook zien dat het zelfredzaamheid en onafhankelijkheid steeds meer op de voorgrond komen te staan.
Juni 2024 is echter een maand van hups en downs. Hou er rekening mee dan juni 2024 confronterend kan zijn voor Kreeft door ruzie in de familie en problemen met financiën.
Kreeft wordt geregeerd door de Maan, dus de Maan is jouw kosmische gids.
Vanaf 22 juni 2024, de Volle Maan in Steenbok, gaat alles de goede kant op.
De focus in juni 2024 ligt op relaties, gezondheid, carrière en financiën.

Liefde en Relaties
Juni 2024 staat in het teken van het verleden. Een toevallige ontmoeting met een ex-geliefde aan het begin van juni 2024 brengt je weer helemaal terug en heeft een diepe impact op jou.
De herinneringen aan liefde en passie overspoelt je hart en doet je verlangen naar oude tijden.
Deze hernieuwde liefde overrompelt jullie allebei, maar al gauw komen de oude problemen weer terug die toen de oorzaak waren van een breuk. Pluto retrograde in Waterman gaat ook over twijfels en onzekerheden over een relatie. Voor Kreeft wordt het duidelijk dat het boek beter gesloten kan blijven.
Steenbok staat voor het Huis van Relaties. Er zijn maar liefst twee opeenvolgende Volle Manen in juni en juli 2024. Met deze Volle Manen groeit bewustwording van verstoring in relaties, zoals issues met macht en controle of teveel geven of te veel nemen. Verbindingen kunnen worden hersteld of worden verbroken. De kracht van de Volle Maan zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en ware bedoelingen van de partner.
Deze Volle Maan gaat dus ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft en betrokkenheid met wie je een gezonde en solide band hebt en bij wie je je emotioneel veilig voelt.

Familie en Huis
Juni 2024 kan voor Kreeft een onrustige maand zijn thuis. De harmonie in het gezin of familie kan worden verstoord door inmenging van buitenstaanders.
Misverstanden, verplichtingen in je carrière en financiële problemen kunnen van invloed zijn.
Het is van het grootste belang dat het evenwicht tussen privéleven en carrière wordt hersteld.
Een thuis moet veilig, vertrouwd en comfortabel zijn, vooral voor jou als Kreeft.
En als dat niet zo is of wanneer je je niet emotioneel verbonden voelt met je thuis, dan moet je ervoor zorgen dat de situatie wordt verbeterd.

Carrière
Ram is het Huis van Carrière en Bestemming voor Kreeft.
Mars (heerser van Ram) reist nog tot 9 juni 2024 door het 10e Huis van Carrière en die energie versterkt de krachtige invloed van de Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024.
Kreeft krijgt de kans om een droom waar te maken, bijvoorbeeld werken voor een internationaal bedrijf dat jou kansen, toekomt en bekendheid biedt. Juni 2024 is een gunstige maand voor zakelijke reizen.
Dankzij de invloed van Venus in Tweelingen ben je extra charmant en dat geheime wapen kun je inzetten! Jouw zelfvertrouwen, toewijding en focus wordt opgemerkt door het management.
Kreeft mag rekenen op steun van zakelijk partners, klanten en collega’s bij nieuwe projecten en uitbreiding van de onderneming.
Een mooie gelegenheid om onderhandelingen te voeren, te solliciteren of tot overeenstemming te komen over onopgeloste kwesties. Aan het eind van juni 2024 mag je tevredenheid terugkijken op een maand van goede keuzes en groei.

Financiën
Pluto retrograde in Waterman is de beste periode voor het herzien van schulden, aandelen, kredietscores en pensioenplannen. Pluto retrograde in het Huis van de Ziel is een periode van vernieuwing, evaluatie en regeneratie op het gebied van geld van de partner, gedeelde financiën en andere vormen van samenwerking, transformatie, intimiteit en seksualiteit.
Pluto in Waterman is voor Kreeft de weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf.
Volg dat innerlijk verlangen om iets nieuws te beginnen in je carrière of beroep.
Ook al begeef je jezelf op onbekend terrein, het leven is bedoeld om er van te leren.
In financieel opzicht is het begin van juni 2024 veelbelovend, maar vanaf medio juni 2024 kunnen er wat financiële uitdagingen zijn vanwege concurrentie. Toch weet je handig in te spelen op die ontwikkelingen. Een vastgoedtransactie moet niet worden uitgesteld, want anders kun je achter het net vissen. Geld wordt in juni 2024 uitgegeven aan gezondheid en wellness.

Gezondheid
Door de sterke energie van Mars in Ram tot 9 juni 2024 kan Kreeft de controle over zichzelf verliezen. Neem regelmatig een kopje kamillethee om te ontspannen.
Mars in Stier vanaf 10 juni 2024 kan in de tegenovergestelde richting werken en uit die negatieve spiraal te komen is het goed om te sporten.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 valt in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt over iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Deze Nieuwe Maan maakt je gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Mooi moment voor een spirituele reis of retraite om weer in contact te komen met je ware Zelf.
De Grote Weldoener Jupiter in Tweelingen in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Spiritualiteit bekrachtigt die energie en is een betoverende periode om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit.

Advies
Saturnus en Neptunus blijven het hele jaar 2024 samen in Vissen, het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Deze planetaire samenwerking kan Kreeft helpen om anders te gaan denken en vastgeroeste overtuigingen los te laten. Door de invloed van de wijze Saturnus krijg je duidelijkheid over je pad en kun je spiritualiteit of grootse ideeën praktisch in gaan zetten.
Kreeft voelt de impuls om het ego los te laten en opnieuw contact te maken met het ware zelf.
Laat je zware jas achter en omarm het licht van innerlijke genezing.

error: Content is protected !!