Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

BOOGSCHUTTER ♐️ juni 2024
22 november – 20 december)

Algemeen
Juni 2024 is een positieve maand met vooruitgang op liefdesgebied, in je financiën en carrière..
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 was de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
De focus in juni 2024 ligt op relaties, liefde, werk en financiën.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 6 juni 2024 in het Huis van Relaties is het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of het begin van een nieuwe relatie. Vanaf dit moment kan een nieuwe relatiedynamiek ontstaan of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Een relatie uit het verleden kan jouw pad weer kruisen of je herinnert je iemand die voor jou van bijzondere betekenis ie geweest. Boogschutter kan met Mars in Ram tot 9 juni 2024 te maken krijgen met verraad of een val waaruit geen uitweg meer mogelijk is. Blijf waakzaam.
De single Boogschutter moet het hebben van doorzettingsvermogen en volharding!
De grote Weldoener Jupiter door Tweelingen, jouw 7e Huis van Relaties, is voor Boogschutter een periode van toewijding en herstructurering van relaties. Met Jupiter in Tweelingen worden nieuwe partnerschappen gevormd en kan een bestaande verbintenis verder groeien, dus positieve ontwikkelingen! Verbintenissen die nu worden gesloten zijn gunstig en bieden grote kansen. 
Aan het einde van de maand kan de harmonie binnen een vaste relatie worden hersteld.

Familie en Huis
Juni 2024 laat voor je huis en familie een maand van ups en downs zien.
Vissen staat voor jouw 4e Huis van Familie en Huis.
Door Saturnus in Vissen kunnen broers of zussen verwikkeld zijn in financiële problemen of andere problemen waarbij jouw hulp wordt gevraagd.
De diepe, krachtige Pluto is retrograde in Waterman. Waterman staat voor jouw Huis van Communicatie. Door deze invloed wil je duidelijkheid. Pluto retrograde is ook van invloed op de manier waarop je met anderen omgaat, leert, handelt en informatie verwerkt. Wees op je hoede met familie of nieuwe vriendschappen, vooral als er geld mee gemoeid is.

Carrière
De rode strijder Mars reist vanaf 10 juni tot 20 juli 2024 door Stier. Stier is jouw Huis van Werk, dagelijkse routine en Bezigheden. 
Mars houdt de productiviteit hoog en maakt je gepassioneerd over het werk dat je doet waarin je emotionele en financieel in hebt geïnvesteerd. Werk dat je niet leuk vindt, gaat je steeds meer tegenstaan.
Juni 2024 een goede maand voor de carrière van Boogschutter. Op de werkvloer heerst harmonie en dat is goed, want conflicten met collega’s en zakelijk partners kunnen de winst uit bedrijfsactiviteiten ernstig beïnvloeden. Juni 2024 is geen gunstige maand voor uitbreiding of het plannen van een nieuwe onderneming. Het afronden van zakelijke onderhandelingen kan vertragingen oplopen en kan beter worden uitgesteld tot de volgende maand.
Juni 2024 is ook geen gunstige maand voor de studie en ook zakelijke reizen leveren niet gewenste resultaat op. Boogschutter kan in deze periode van het jaar alleen vooruitgang boeken door samenwerking en het leggen van nieuwe verbindingen.

Financiën
Asteroïde Ceres in Steenbok is retrograde in het Huis van Financiën. Tijdens deze periode kan een slepende financiële kwestie of geldproblemen de oorzaak zijn van onzekerheid en een gevoel van ontoereikendheid.
Er zijn twee opeenvolgende Volle Manen in Steenbok tijdens deze Ceres retrograde, op 22 juni 2024 en 21 juli 2024. De Volle Maan in Steenbok van 22 juni 2024 is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon, door een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.
De retrograde Ceres kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Boogschutter. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij nodig hebt, je eigen gevoel van eigenwaarde.
Hou dus rekening met een periode met minder inkomsten. Het is raadzaam om een grote investering uit te stellen tot een later tijdstip en deskundig advies in te winnen om een solide financiële basis te leggen.

Gezondheid
Juni 2024 is een maand waarin je gezondheid en vitaliteit kan schommelen.
Het kan zijn dat je de laatste tijd minder tijd hebt genomen om regelmatig te bewegen of niet op je dieet hebt gelet. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen je dagelijkse bezigheden en welzijn. Het behouden van een goede gezondheid is de basis waarmee je alle je avonturen kunt beleven.
Het behoud van fysieke activiteit in jouw dagelijkse routine is dus van cruciaal belang om gezind en fit te blijven. Regelmatige lichaamsbeweging houdt je fit en verbetert je mentale helderheid en emotioneel welzijn. Let op je voedingskeuzes, want jouw voorkeur voor lekker, maar ongezond eten kan een tweesnijdend zwaard zijn. Experimenteer eens met gezonde recepten!
Je lichaam en geest hebben rust nodig om op te laden door ontspanningsoefeningen zoals meditatie, yoga of mindfulness.

Advies
Juni 2024 is een maand van ups en downs, hoge pieken en diepe dalen.
Op 23 mei 2024 was er een Volle Maan in Boogschutter. Deze Volle Maan vraagt je in de eerste helft van juni 2024 om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, te verwijderen.
In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
Leuke ervaringen en ontmoetingen worden door deze Maanenergie afgewisseld met oude wonden of onopgeloste kwesties. Deze periode kan emotioneel uitputtend of overweldigend aanvoelen, waardoor je de behoefte hebt om jezelf terug te trekken. Als je alleen bent krijg je dieper inzicht in jezelf en de gebeurtenissen in je leven. Door introspectie krijg je waardevolle inzichten in relaties, waardoor groei en transformatie worden bevorderd.

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!