Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van Uranus in Stier gaat jouw leven veranderen. In 2019 ga je een nieuwe kant van jezelf ontdekken.
Het jaar 2019 is een succesvol jaar van toewijding, werken aan en voltooien van projecten waar je de afgelopen jaren mee bezig bent geweest. Het gaat daarbij om details. Luister naar de stem van je ziel dit jaar. Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 gaat Uranus retrograde in jouw teken, Stier. Door deze invloed krijgt de wereld een heel andere Stier te zien. Astrologisch gezien met Uranus in Stier is er in de komende jaren een sterk verlangen naar onafhankelijkheid en erkenning, vrijheid, optimisme en de vastberadenheid om te slagen!
Nu is het jouw tijd!

Liefde en Relaties

Het jaar 2019 staat in het teken van de liefde. Een jaar van vrede, rust en samenzijn. Stier is over het algemeen meer aanhankelijk en gepassioneerd. Je wil meer naar buiten, anderen ontmoeten en nieuwe dingen ontdekken in je relatie of je partner stimuleert je om andere horizonten te verkennen. Er worden dit jaar nieuwe relaties gevormd en opgebouwd, zowel privé als zakelijk. Vele Stieren stappen dit jaar in het huwelijksbootje of gaan samenwonen. Natuurlijk is het niet altijd pais en vree.
Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox kunnen er wat relationele problemen de kop opsteken. Een nieuwe relatie brengt nogal wat emotionele bagage met zich mee of het is mogelijk dat de familie het niet eens is met je partnerkeuze. Van 5 tot 28 maart 2019 gaat Mercurius retrograde in Vissen. Tijdens deze periode komt de waarheid boven tafel.
April 2019 laat een mooie reis zien samen met je partner of een gezamenlijke studie of interesse. In mei 2019 is er in je sociale kring een wolf in schaapskleren en kan er sprake zijn van een vertrouwensbreuk. Op 18 mei 2019 is het Volle Maan in Schorpioen. Deze Volle Maan in het Huis van Relaties brengt onverwachte ontwikkelingen, want je kunt een heel ander beeld van iemand krijgen. Vanaf 21 juni tot 27 november 2019 gaat Neptunus retrograde in Vissen. Tijdens deze periode worden antwoorden gezocht en gevonden. Op 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, kun je heel gevoelig reageren op je omgeving. Er komen veel vragen op je af en het is aan jou om de juiste antwoorden te vinden of de waarheid boven tafel te krijgen.
De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 is de kosmische poort naar een periode van creativiteit, harmonie en openheid in relaties en in zakelijke partnerschappen.

Carrière
De Zonsverduistering van 6 januari 2019 brengt goed nieuws zoals een promotie of salarisverhoging. Februari 2019 is een uitstekende periode om verder te bouwen aan de weg die je bent ingeslagen.
April 2019 is een gunstige maand om een nieuwe onderneming te beginnen in binnen- of buitenland, zakenreizen of een studie in het buitenland.
Vanaf 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde. Met Jupiter retrograde ga je anders kijken naar je leven, je carrière, je idealen en geloof. Wat hieruit voortvloeit heeft direct betrekking op de keuzes die je gaat maken wanneer Jupiter weer direct gaat. Van 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto is retrograde in Steenbok. Dit is een periode van evaluatie en analyse van de afgelopen 7 jaar. Een invloedrijk persoon uit het verleden komt wederom op je pad.
Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode is het zaak dat je zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaat. Een gunstige periode om samen te werken met buitenlandse partners of een examen af te leggen. Vanaf 23 september 2019 krijg je succes op de werkplek, want in plaats van tegenwerking krijg je nu alle medewerking. Oktober 2019 is de maand waarin belangrijke beslissingen worden genomen. November 2019 wordt een productieve maand van zakenreizen of de zoektocht naar een werkkring of studie in het buitenland. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus in Vissen weer direct en wordt het duidelijk hoe belangrijk samenwerking is geweest dit jaar. Je mag terugkijken op een productieve periode. Vanaf 3 december 2019 reist Jupiter door Steenbok en dat laat zien dat een nieuwe liefde opbloeit op de werkplek of in het buitenland. De Zonsverduistering van 26 december 2019 laat zien dat in het buitenland een droom in vervulling kan laten gaan. In ieder geval is december 2019 is een maand om te experimenten en om nieuwe vaardigheden te leren.

Financiën

Dit jaar is een gunstig financieel jaar. Er komt meer geld binnen door salarisverhoging, promotie, een andere baan of meer omzet in je onderneming vanuit partnerschappen en samenwerkingsverbanden. Het geld dat vrij komt moet worden besteed aan het betalen van rekeningen en afbetalen van eventuele schulden. Het is wel noodzakelijk dat je dit jaar aanpassingen moet doorvoeren om niet (meer) in een onwenselijke situatie terecht te komen.
Vanaf 19 februari 2019 betreedt de Zon het teken Vissen en zie je concreet meer inkomsten zoals een nieuwe baan of andere ontwikkeling. Zorg ervoor dat je op tijd je rekeningen betaald en niets laat versloffen.
Vanaf 12 augustus 2019 gaat Uranus retrograde in Stier. Tot 10 januari 2020 is dit is een periode om geconcentreerd bezig te zijn met een financieel plan, begroting of budgetplan.
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius in Leeuw is retrograde van 7 juli tot 31 juli 2019 en tijdens deze periode worden ingrijpende beslissingen genomen met betrekking tot de financiële status. Van 31 oktober tot 19 november 2019 is Mercurius retrograde in het financiële teken Schorpioen. Tijdens deze periode zijn er onverwachte uitgaven die te maken hebben met de relatie of gezin.
Geld wordt voornamelijk uitgegeven in de relatie of aan de renovatie van je huis of verhuizing. Vanaf 23 december 2019, de Winterzonnewende is er voldoende geld om je wens in vervulling te laten gaan, hoe klein of groot die wens ook is. Aan het eind van het jaar mag je terugkijken op een jaar waarin je winst hebt weten te behalen.

Familie en Huis
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 heeft direct betrekking op je huis en familie. Er kan in de komende maanden sprake zijn van een erfenis of promotie op het werk of een beter betaalde baan waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen. Ook is het mogelijk dat er een heuglijk feit te vieren is in de familie. In je familie en gezin zijn er vele lessen te leren, van elkaar en door elkaar. Dit jaar worden banden met je vrienden en familie verstevigd, want jullie hebben elkaar nodig. Velen Stieren kiezen dit jaar voor gezinsuitbreiding.
De totale Zonsverduistering in Leeuw van 2 juli 2018 verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 kan leiden tot een nieuwe baan, reis of ander huis.
Augustus 2019 is een maand om thuis bezig te zijn met klussen of door creatief bezig te zijn.
De rest van 2019 krijgt over het algemeen een rustig verloop.
Doe dingen die je graag doet, je hobby’s of tijd doorbrengen met je familie en vrienden.
Venus is jouw planeet. Venus vertegenwoordigt het onderbewuste verlangen om zich te verenigen met anderen en de wil om samen te werken en van het leven te genieten.
Een goede harmonische relatie met familie en vrienden is de sleutel tot welzijn en geluk.

Gezondheid
De gezondheid van de Stier kan in 2019 wat schommelend zijn.
Over het algemeen ben je vrolijk gestemd, maar je fysieke gezondheid kan wel wat aandacht gebruiken.
Waarschijnlijk is er sprake van gewichtstoename door teveel eten of drinken.
Venus is jouw planeet van Gezondheid. Venus reist van 15 september tot 8 oktober 2019 door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens deze periode moet je oppassen dat je niet te veel eet of drinkt. Het is belangrijk dat Stier zich dan houdt aan een vaste routine.
Een dagelijks trainingsschema en een gevarieerd dieet op vaste tijden en eigenlijk geldt dat voor het hele jaar.
Pas op voor stress en te veel verplichtingen op je schouders. Je kunt niet de wereld in je eentje dragen, dat doe je samen.

Advies
Het sleutelwoord van 2019 is samenwerking in je carrière en onderneming, maar ook in de familie.
Het is daarom heel belangrijk dat je het jaar begint zonder problemen met familieleden, collega’s of leidinggevenden. Los meningsverschillen op. Herstel en verbeter het onderlinge contact.
Probeer eventuele bruggen te repareren die je vorig jaar hebt verbrand.
Blijf gemotiveerd, Stier. Vooral tijdens de Mercurius retrograde periodes in 2019 is het soms moeilijk om gemotiveerd te blijven.

error: Content is protected !!