Dagen januari 2023

Zondag, 1 januari 2023
Gelukkig Nieuwjaar!
Op de eerste dag van 2023 staat Venus naast Pluto in Steenbok.
In Steenbok verlangt Venus naar materiële status en rijkdom, stabiliteit en zekerheid in de liefde.
De exacte conjunctie van Venus en Pluto gaat over intimiteit, liefhebben, kwetsbaarheid en relaties, afstand nemen en loslaten, verlatingsangst en bindingsangst.
Met de Wassende Maan in het aardse Stier conjunct retrograde Uranus in Stier kan het vandaag alle kanten opgaan. De nadruk ligt op zekerheid krijgen over liefde, geld, bezittingen en structuur in ons leven en in welke mate deze voor ons van invloed is. Van wat, van wie en hoe veel je van iemand houdt, wordt vandaag onthuld. Er komt een doorbraak en misschien eindigt er iets.

Maandag, 2 januari 2023
De Wassende Maan in Stier vormt een aardse driehoek met de retrograde Mercurius in Steenbok en een sextiel met Neptunus in Vissen. Het vierkant met Saturnus in Waterman maakt het een productieve, inhoudelijke, zinvolle en creatieve dag.
De toenemende Maan in Stier is sextiel Neptunus in Vissen en driehoek Pluto in Steenbok, dus kort samengevat vandaag overheerst het gevoel. Sferen en stemmingen kunnen dus je dag maken of breken, dus vermijdt zoveel mogelijk negativiteit.
Vertragingen en frustratie kunnen vandaag plaatsvinden, maar zijn van voorbijgaande aard. Haal het beste uit deze dag!

Dinsdag, 3 januari 2023
De retrograde Mercurius in Steenbok vormt vandaag een sextiel met Neptunus in Vissen.
Deze inspirerende verbinding leidt vandaag tot verrassende nieuwe inzichten. Met dit sextielaspect kun je mensen “lezen” en weet je wat er speelt. Venus staat inmiddels op het punt om Steenbok te verlaten, dus het gaat er vandaag om om dingen nu af te ronden en ook
Mercurius retrograde in Steenbok vraagt om dingen in te halen en te corrigeren.
De dinsdag is verbonden met Mars. Mars blijft nog tot 11 januari 2023 retrograde in Tweelingen en met de toenemende Maan in Tweelingen krijgen we kosmische lessen over communicatie, voorlichting en hoe je omgaat met en inspeelt op de huidige trends. Mars retrograde in Tweelingen geeft ons dat extra zetje om juist dat te doen en de juiste keuzes te maken.

Woensdag, 4 januari 2023
Venus reist vanaf vandaag tot 27 januari 2023 door Waterman. Venus in het luchtige Waterman is een meer ongedwongen en onafhankelijke energie van vrij en ongebonden willen zijn in alle vormen van relaties. Uranus is verbonden met Waterman, dus verwacht het onverwachte!
Venus in Waterman sextiel Jupiter in Ram doet ons verlangen naar sociale activiteiten en creatieve expressie. Geweldige energie om te flirten, te daten, shoppen, kortom een dag van interacties en transacties. Vandaag verloopt alles een beetje anders. We voelen ons aangetrokken tot mensen die misschien een beetje anders zijn of verlang je meer vrijheid binnen de relatie of je merkt dat de ander wat meer ruimte nodig heeft.
De Wassende Maan in Tweelingen brengt bruikbare informatie en houdt ons bij de les.

Donderdag, 5 januari 2023
De Zon in Steenbok, het teken van discipline, verantwoordelijkheid, structuur en planning groeit steeds verder naar een overbruggende aardse verbinding met de retrograde Uranus in Stier.
Morgen met Volle Maan is deze veelbelovende driehoek exact!
De bijna Volle Maan is driehoek Saturnus in Waterman, maar staat wel vierkant op Neptunus in Vissen. Door deze verbinding willen we wel aan het werk, maar het versterkt ook de behoefte om te willen ontspannen, een dagje vrij te nemen of wegvluchten in fantasie. Donderdag is de dag van Jupiter. Jupiter in Ram wil op avontuur! Echt een dag om vrijaf te nemen en te genieten.

Vrijdag, 6 januari 2023
Vandaag is het Volle Maan in Kreeft. De Maan heerst over het teken Kreeft en hoort bij het element Water. Deze Volle Maan versterkt en verdrievoudigt alle emoties, intuïtie, gevoeligheid en behoefte tot koestering.
Met deze Volle Maan ga je door de invloed van de Zon driehoek Uranus in Stier nieuwe dingen ontdekken over jezelf of je omgeving, waardoor je gestimuleerd wordt om een nieuwe richting in te slaan. De Zon in Steenbok staat in het tegenovergestelde Aardeteken Steenbok, het teken van traditie en maatschappelijke verplichtingen. Verdrongen gevoelens die te maken hebben met familie, conditionering, huis, levensstijl en verleden komen aan het licht.
De Volle Maan staat vierkant op Jupiter in Ram en opposiet de retrograde Mercurius in Steenbok en dat T-Vierkant laat een conflict zien tussen het gevoel en het verstand. Mercurius is communicatie, onze geest, wat we weten, wat we denken en onze houding. Een mentale aanpassing en een nieuwe houding voor het nieuwe jaar.
Lees meer over deze Volle Maan en de invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS.

Zaterdag, 7 januari 2023
Vandaag vormt de Zon een conjunctie met de retrograde Mercurius in Steenbok en dat is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus van de Zon en Mercurius. Mercurius is halverwege de retrograde en dat betekent dat er vandaag positieve informatie is of oplossingen worden gevonden. De nog Volle Maan in Kreeft staat tegenover de retrograde Mercurius en Pluto in Steenbok, waardoor we beseffen dat dingen echt veranderd zijn. De heftige Verduisteringen van eind vorig jaar zijn ook nu actueel, dus het gaat om financiële zekerheid.
Wat heb je nodig en wat kun je doen om jezelf zeker en veilig te voelen?

Zondag, 8 januari 2023
De Afnemende Maan in Leeuw is opposiet Venus in Waterman. Deze Maan versterkt de emotionele behoefte om aandacht te trekken en door de driehoek met Jupiter in Ram oppositie Venus in Waterman wordt dat op een directe manier geuit. Met de retrograde Mercurius in Steenbok driehoek retrograde Uranus in Stier is van alles mogelijk zolang we bereid zijn om vooruit te kijken en de focus te verleggen naar concrete resultaten! Een dag van onverwachte ontmoetingen en oplossingen.

Maandag, 9 januari 2023
De Afnemende Maan in Leeuw is vierkant retrograde Uranus in Stier en opposiet Saturnus in Waterman. Deze dag zindert van creatieve en trotse Leeuw-energie, maar het vierkant met de retrograde Uranus maakt opstandig en tegendraads en wil oude patronen doorbreken.
Saturnus definieert dingen waarvan Uranus zegt dat er iets moet veranderen.
De oppositie van de retrograde Uranus met Saturnus in Waterman houdt ons verantwoordelijk in de keuzes die we maken, waardoor alles weer in balans wordt gehouden.

Dinsdag, 10 januari 2023
Door de invloed van de luchtige driehoek tussen Venus in Waterman en de retrograde Mars in Tweelingen is de interesse oprecht in vriendschap en andere vormen van relaties.
Venus en Mars slaan de handen ineen! Venus driehoek Mars is wederzijdse aantrekkingskracht en chemie!
Vandaag is gunstig voor creatieve projecten die schoonheid en actie combineren zoals een kamer opknappen, een sculptuur maken, zelfpromotie, dansen, een project met huisdieren of schilderen. Gunstige dag om ondersteuning te vragen of voor een date, want door de Maan in Leeuw ben je meer zelfverzekerd, sensueel en assertief zonder te overdreven te doen of bedreigend te zijn.

Woensdag, 11 januari 2023
De Afnemende Maan in Maagd is een afrondende energie en is uiterst geschikt om bepaalde zaken en negatieve energieën af te stoten of af te sluiten. Wil je stoppen met roken? Wil je stoppen met een ongezonde relatie? Wil je afvallen of detoxen? Dit alles zal gemakkelijker gaan met de Afnemende Maan in het efficiënte Maagd, het teken van Gezondheid.
De afnemende Maan in Maagd vormt een driehoek met de retrograde Mercurius in Steenbok en retrograde Uranus in Stier. De geaarde en efficiënte Maan in Maagd laat ons helder denken en stelt ons in de gelegenheid om de dingen goed te organiseren. Een stabiele energie waarbij gesprekken in harmonie verlopen. Sta er niet van te kijken dat door het tegendraadse vierkant met de (nog) retrograde Mars iets ongewoons te gebeuren staat.

Donderdag, 12 januari 2023
Mars gaat vanaf vandaag weer direct in Tweelingen en neemt een aanloop om met volle kracht van start te gaan!
Zoals altijd na een retrogradeperiode duurt het even voordat een planeet op volle stoom ligt, zo ook met Mars….. je ziet niet direct resultaat, maar verandering zit in de lucht. Je krijgt steeds meer energie en motivatie om op het werk en de liefde er het allerbeste van te maken. Eindelijk kunnen we weer met nieuwe dynamiek op een efficiënte manier vooruit met het leven.
Sinds 30 oktober 2022 ging door de retrograde Mars in Tweelingen alles moeizaam, trager en kostte het meer moeite om iets te volbrengen…. Mars gaat over onze algemene benadering van het leven, dus in de afgelopen verwarrende periode hebben we kunnen onderzoeken hoe we omgaan met werksituaties of aangelegenheden in de liefde en relaties. Je hebt gezien waar je veranderingen kan aanbrengen en die tijd is nu aangebroken!

Vrijdag, 13 januari 2023
De Afnemende Maan in Weegschaal vraagt om het evenwicht in ons leven te herstellen.
De stressvolle periode waarin we leven vraagt veel van ons allemaal.
Samenwerking staat bij Weegschaal centraal, maar stel je eigen grenzen, ga niet voorbij aan je eigen verlangens en wensen.
De oppositie van deze Maan met Jupiter in Ram brengt alles in beweging, maar is ook een uitdagende en gespannen transit. Het kan je het gevoel geven dat je emotioneel kunt ontploffen als je geen uiting kan geven aan wat er in jezelf omgaat. Jupiter brengt inzicht waar je pijn ligt en wat er nodig is om deze pijn ongedaan te maken of te verzachten.
Praten is altijd beter dan een conflict uit de hand te laten lopen.

Zaterdag, 14 januari 2023
De Zon in Steenbok sextiel Neptunus in Vissen schenkt ons een bron aan fantasie en creativiteit, dagdromen en schept romantische verwachtingen. Door deze transit is er meer begrip voor elkaar en daarom zijn we eerder geneigd om elkaar de helpende hand te bieden of er wordt gevraagd om hulp. Het is niet echt een dag om een grote beslissing te nemen. Maak vooraf een goede planning als je iets voor elkaar wil krijgen.
De Afnemende Maan in Weegschaal, het teken van Relatie en Balans, Liefde en Harmonie driehoek Venus en Saturnus in Waterman richt haar zilveren licht op relaties, verbinding en samenwerking en vraagt je de balans in je leven te herstellen.
De Maan vraagt je om met het spanningsveld Venus in Waterman vierkant retrograde Uranus in Stier te kijken naar de plaats die jij in je relatie inneemt en hoe je met anderen omgaat. Iedereen is anders met eigen verlangens en belangen, maar alleen door samen te werken, komen we er wel.

Zondag, 15 januari 2023
De Maan in Weegschaal in haar Laatste Kwartierfase betekent dat we in de afrondende fase voor wat betreft relaties zijn beland. De (linker)helft van de Maan is nu zichtbaar.
Deze maanstand is uiterst geschikt om bepaalde zaken en negatieve energieën in relaties en geldzaken af te stoten en met deze aspecten ziet het eruit dat het gaat lukken, ook al kunnen issues door het vierkant met Pluto in Steenbok gevoelig liggen.
Venus in Waterman staat vandaag exact (14º) vierkant op Uranus in Stier en dat betekent dat we ons moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden, maar laat ook een ongekende drang zien naar vrijheid, blijheid, onafhankelijkheid. Venus in Waterman vierkant de retrograde Uranus in Stier kan leiden tot spanningen in relaties die te maken hebben met persoonlijke ruimte en de mate van vrijheid binnen de relatie. Dit kan de oorzaak zijn van onrust of een plotselinge breuk in de relatie, de behoefte aan een time-out of samen een andere koers gaan varen!

Maandag, 16 januari 2023
De Afnemende Maan in Schorpioen is een bron van inspiratie, focus en verdieping. Het sextiel van de Maan met Mercurius in Steenbok vraagt om duidelijkheid om bij de essentie te komen en ondersteunt ons om alle opgedane ervaringen op ons pad te integreren. Deze Maanenergie werkt genezend en brengt transformatie, emotioneel, mentaal en fysiek! Oplossingen voor waar je vastzit komen vanzelf, wanneer je in het reine komt met je gedachten en meegaat met deze kosmische energie.
Door de oppositie van deze intense Maan met de retrograde Uranus in Stier zijn er echter stemmingswisselingen, dus geen goede dag om belangrijke (financiële) beslissingen te nemen. We worden geconfronteerd met het feit dat niets gratis en voor niets is en alle ondernomen acties met betrekking tot veiligheid, gezamenlijke activa en financiële transacties consequenties hebben. Venus in Waterman staat nog vierkant op Uranus in Stier en dat laat een ongekende drang zien naar vrijheid en spanningen in relaties die te maken hebben met persoonlijke ruimte en de mate van vrijheid binnen de relatie.

Dinsdag, 17 januari 2023
De Afnemende Maan in Schorpioen is sextiel Pluto in Steenbok en driehoek Neptunus in Vissen. Een aangename flow. Vandaag kan er iets zijn dat ons perspectief en troost biedt.
De nog retrograde Mercurius in Steenbok vormt een inconjunct met de retrograde Mars in Tweelingen. Met deze lastige verbinding wordt een defensieve houding aangenomen. We maken allemaal deel uit van het universum, dus ook jij maakt deel uit van dit proces. Het geeft een speciale vibe van vertrouwen dat dingen toch goed gaan komen. Kosmische energieën beïnvloeden onze levens, maar deze Maan in Schorpioen vierkant Saturnus in Waterman herinnert ons eraan dat wat er ook in je leven plaatsvindt, een collectief universeel proces is, wat door iedereen wordt gevoeld.

Woensdag, 18 januari 2023
Mercurius gaat vanaf vandaag op 8º Steenbok weer direct, maar voordat onze hemelse boodschapper voor een hogere versnelling kiest, zijn we nog even in de gelegenheid om onafgemaakte zaken van tijdens deze retrogradeperiode af te werken, te corrigeren of recht te zetten, dus de periode vanaf 29 december 2022. Als je dat niet doet dan komen dingen als een boemerang op je terug tijdens de volgende retrogradeperiode vanaf 21 april 2023.
De Afnemende Maan in Boogschutter driehoek Jupiter in Ram staat garant voor positieve energie en optimisme, maar de oppositie met Mars in Tweelingen maakt het ook een dag van tegenstellingen. Niet alles wordt geloofd wat wordt gezegd of getoond.

Donderdag, 19 januari 2023
De Zon conjunct Pluto op 28º in Steenbok is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus. Dit aspect houdt ons gefocust en op het goede spoor.
Er kan vandaag op het gevoel worden ingespeeld. Het gevaar voor mooie praatjes en misleiding is daardoor groter. Dit is ook een goed moment problemen in de relatie aan te pakken, maar ook voor reparaties aan het huis zoals met sanitair, afvoer en het opruimen van afval. Dus ook voor het opruimen van onnodige bagage in je leven.
De Verdwijnende Maan in Boogschutter is sextiel Venus in Waterman, dus we zijn op zoek naar elkaar en het mooie om ons heen. Vandaag is de Maan ook vierkant Neptunus in Vissen, dus het is oppassen geblazen. Het is moeilijk om je gedachten erbij te houden of jezelf te concentreren.
De Maan is in haar Verdwijnende of balsemieke fase en dat betekent dat de Nieuwe Maan aanstaande is. Maak alvast je lijst met intenties van wat je wil gaan manifesteren.

Vrijdag, 20 januari 2023
De Verdwijnende Maan in Steenbok is conjunct Mercurius en Pluto in Steenbok, vormt een sextiel met Neptunus in Vissen, een driehoek met Uranus in Stier. Deze planetaire energie brengt je in contact met je diepere Zelf, het kan leiden tot bezitsdrang, emotionele pijn en verlatingsangst….. We willen met deze energie alles behouden wat we denken te bezitten.
Vergeet niet dat alles wat gebeurt deel uitmaakt van het universele leerproces. Het leven komt zoals het komt. Door de invloed van de retrograde Uranus in Stier mogen we het onverwachte verwachten. Door het vierkant met Jupiter in Ram denken we het beter te weten en worden meningen niet onder stoelen of banken geschoven.

Zaterdag, 21 januari 2023
De Zon betreedt vandaag het luchtteken Waterman. Een nieuwe vrijheidslievende energie waarmee het dagelijks leven in een stroomversnelling komt. Deze dag is in potentie een geschikte dag voor alle vormen van communicatie en sociale interactie, delen van informatie en besprekingen.
De eerste Nieuwe Maan van 2023 valt vandaag in het teken Waterman en staat voor nieuw begin en manifestatie.
De energie van deze Nieuwe Maan op 1º Waterman laat ons toekomstgericht denken en vastgeroeste gedachten verruilen voor een verruimde blik waarin je de ander, en niet in het laatst jezelf ziet als een uniek wezen. Het leven en jezelf aanvaarden zoals het is en maakt dat je jezelf kan zijn kan blijven, ook al heerst er chaos om je heen.
Door Mercurius in Steenbok inconjunct Mars in Tweelingen is het moeilijk communiceren, kunnen er irritaties en uitingen van woede zijn. Met dit lastige, maar leerzame aspect kunnen we beter niet pushen.
Omdat de Nieuwe Maan graag door wil, moeten we gewoon ons moment afwachten en zorgen dat we beschikken over de juiste informatie.
Lees meer over de Nieuwe Maan in Waterman en de invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.

Zondag, 22 januari 2023
Uranus gaat vandaag weer direct op 14º56 in Stier. Uranus was van 24 augustus 2022 retrograde. Vanaf vandaag komt op persoonlijke en wereldwijde schaal een ongekende en onderdrukte energie van verlangen naar vrijheid vrij. Na een lange periode van “relatieve rustige chaos” komt er een periode van onverwachte gebeurtenissen waarbij alles in een stroomversnelling komt en met Uranus in Stier moeten we vooral denken aan ontwikkelingen met geld, klimaat en energie.
De Toenemende Maan in Waterman sextiel Jupiter in Ram driehoek Mars in Tweelingen is een energie van samenzijn, samen delen enactiviteiten ondernemen! Het vierkant met Uranus in Stier gaat over doorbreken van oude patronen, nieuwe verbindingen maken en het zoeken naar positieve verandering. Het vierkant is een soort van ontwaken. Weten we te waarderen wat er is?

Maandag, 23 januari 2023
Vandaag vormen Venus en Saturnus op 24º een exacte conjunctie in Waterman, het begin van een nieuwe cyclus van nieuwe relatiepatronen en gewoonten. Deze vernieuwende en oplossingsgerichte energie wordt gevoed door de Nieuwe Maan in Waterman.
Met deze conjunctie groeit het vertrouwen op een betere samenwerking op het werk en toewijding in relaties. Een gunstige dag om doelen en intenties te stellen!
De beperkende energie van Saturnus in Waterman kan echter worden gevoeld in de vorm van financiële verantwoordelijkheden, als schuld of ontrouw in relaties, rigiditeit, verbaal en emotioneel geweld, onderdrukking en ontkenning van emoties en gevoelens, opgekropte frustratie, het onvermogen om je woede te kanaliseren of om liefde en steun te vragen of het onvermogen om verbinding te maken op emotioneel niveau. Karmische lessen leiden tot een groter begrip van wederzijdse liefde en respect of loyaliteit.

Dinsdag, 24 januari 2023
De Toenemende Maan in Vissen is sextiel Mercurius in Steenbok en Uranus in Stier en dat laat een bedrijvige en communicatieve dag zien. Vandaag worden met Mercurius in Steenbok duidelijke afspraken gemaakt.
De Maan in Vissen wordt echter opgejaagd door Mars in Tweelingen. Mars wil door en directe resultaten zien. Daardoor is de sfeer wat ongedurig en gehaast.
Belangrijk is om vandaag mee met de stroom van Vissen mee te gaan en niets gaan pushen of proberen rte forceren. Vertrouw op je instinct. Neem de dingen gewoon zoals ze komen.

Woensdag, 25 januari 2023
De samenwerking van de Zon in Waterman sextiel Jupiter in Ram maakt het een perfecte dag voor teamwork en samenzijn, voor vergaderingen of om iets te organiseren.
De Toenemende Maan in Vissen conjunct Neptunus in Vissen sextiel Pluto in Steenbok is een aangename flow van energie, maar het valt niet echt mee om aan de slag te gaan of je aandacht lang vast te houden.

Donderdag, 26 januari 2023
De Toenemende Maan in het vuurteken Ram conjunct Jupiter in Ram is sextiel Mars in Tweelingen is een avontuurlijke en bruisende energie om dingen in gang te zetten. Een drukke dag waarin bergen kunnen worden verzet. Het is aan jou om je te richten op gebieden waar je vooruitgang wilt boeken of om je stempel te drukken.
De Maan in Ram is vierkant Mercurius in Steenbok en dat kan leiden tot communicatiemoeilijkheden met mensen uit je directe omgeving zoals in je relatie.
Pas dus op met het nemen van beslissingen wat je later spijt van krijgt. Niet iedereen is het met je eens vandaag.

Vrijdag, 27 januari 2023
De Toenemende Maan in Ram is sextiel Saturnus in Waterman en met deze energie willen we vooruitgang boeken.
Deze voortvarende Maan in Ram staat wel vierkant op Pluto in Steenbok. Emotionele reacties brengen duidelijkheid, over jezelf en je gevoelswereld. Het is beter om nu met de kracht van Mars in Tweelingen schoon schip te maken door dingen uit te praten die je dwarszitten. Pas wanneer de lucht is geklaard is samenwerking mogelijk.
Venus staat op het punt om Waterman te verlaten en dat laat een afronding zien van een samenwerkingsproject, dus denk daarbij aan een afscheidsfeestje of viering.

Zaterdag, 28 januari 2023
Vandaag is de Maan in het aardse Stier in haar Eerste Kwartierfase. De rechterkant van de Maan is zichtbaar. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde!
Venus duikt tot 20 februari 2023 onder in Vissen, de mysterieuze zeeën van Koning Neptunus.
Met Venus in Vissen heerst er een zachtere, vergevingsgezinde, begripvolle en sentimentele energie en het besef van eenheid met alles wat leeft. Een zachte energie van naastenliefde, geven, mededogen en zorgzaamheid. Goede periode voor de spirituele wereld, kunstenaars en genezers.
Met de Maan in Stier is er een heerlijke sensuele energie voor een date en romantiek….
Venus in Vissen maakt op persoonlijk niveau wel verlegen en terughoudend in de liefde.

Zondag, 29 januari 2023
De Wassende Maan in Stier vormt een conjunctie met Uranus in Stier en dan kan het alle kanten opgaan. Onverwachte gebeurtenissen die verwant zijn met waarden, geld en bezittingen kunnen je van slag brengen. Er komt een doorbraak en misschien eindigt er iets.
Door de driehoek van deze Maan in Stier met Mercurius in Steenbok sextiel met Neptunus in Vissen krijgen we de kans om iets uit te werken wat voorheen niet mogelijk was.

Maandag, 30 januari 2023
Mercurius in Steenbok driehoek Uranus in Stier maakt het een dag van verrassingen.
Er is van alles mogelijk zolang we bereid zijn om vooruit te kijken en de focus te verleggen naar concrete resultaten! Een dag van onverwachte ontmoetingen en oplossingen.
De Wassende Maan in Stier is driehoek Pluto in Steenbok en staat vierkant op Saturnus in Waterman. Vandaag kunnen er onverwachte situaties ontstaan op het werk, onderweg of in de relatie. Dit spanningsaspect in Stier legt de nadruk op geld, bezittingen en structuur in ons leven en in welke mate deze voor ons van invloed is. We kunnen het gevoel hebben alsof we zijn afgesneden van gevoelens en dat je er alleen voor staat of dat er geen wederzijds begrip is. Vandaag moeten er beslissingen worden genomen of dat er iets gedaan moet worden, maar alles wat je doet vereist inspanning en aanpassing.

Dinsdag, 31 januari 2023
Op de laatste dag van januari 2023 vormt de Zon in Waterman een ontspannen driehoek met Mars in Tweelingen. Een dag zonder uitdagingen, want de onderlinge samenwerking van de Zon en Mars geeft het gevoel dat alles mogelijk is. Vandaag kunnen we bergen verzetten !
De Wassende Maan is conjunct Mars in Tweelingen en sextiel Jupiter in Ram.
Deze logische communicatieve energie geeft een heldere kijk en inzicht en dat is gunstig voor de handel! Alles wat je vandaag onderhandelt, verkoopt of koopt kan succesvol zijn.

 

 

error: Content is protected !!