Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 30 mei 2023

De Wassende Maan in Weegschaal richt haar zilveren licht op relaties en samenwerking en vraagt hier de balans te herstellen. Deze Maan vraagt aan je om te kijken naar de plaats die jij in je relatie inneemt en hoe je met anderen omgaat. Deze Maan in Weegschaal vierkant Venus in Kreeft kan de oorzaak zijn onvrede en wrijving met vrouwen, bazin, echtgenote, moeder, of moeder figuur.
Met deze stand ben je geneigd om onvrede niet te uiten en naar de buitenwereld een onecht beeld te creëren om de de balans binnen een relatie te behouden.
De Wassende Maan in Weegschaal sextiel Mars in Leeuw en driehoek retrograde Pluto in Waterman maakt het mogelijk om in de relatie en op het werk openhartig met elkaar te praten.
Met deze planetaire verbinding voel je wat er mist of wat er teveel is. Misschien is het een goed idee om samen uit eten te gaan, een bloemetje of met je partner een last minute hotel te boeken, opruiming houden of jezelf of samen een make-over te geven.
Delen en elkaar een fijn gevoel geven is heilzaam en voelt zo goed.

error: Content is protected !!