Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 26 juni 2023

Vandaag is de Maan in Weegschaal in haar Eerste Kwartierfase. De rechterkant van de Maan is nu zichtbaar. De Maan ‘groeit’ en zo ook de energie op Aarde! Tijdens deze fase vraagt de Maan om oude gewoontes en denkbeelden te veranderen of los te laten.
Mercurius in Tweelingen staat vierkant exact op Neptunus in Vissen. Vandaag kunnen er misverstanden optreden, dus een dag van verwarring waarin we verkeerd begrepen worden. Temidden van deze emotionele stroom staat Mars in Leeuw vierkant op Uranus in Stier, een tegen-energie. Mars vierkant Uranus is impulsief, opstandig en tegendraads. Er kan een strijd ontstaan tussen dagelijkse verplichtingen en een grote behoefte aan vrijheid. Probeer gevoelige onderwerpen te vermijden en tel bij alles eerst tot 10! Mars en Venus dansen met elkaar in Leeuw en dat maakt het een leerzame, creatieve en opwindende dag.

error: Content is protected !!