Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 12 juni 2023

 

Vandaag keert de retrograde Pluto weer terug naar Steenbok….

Na een paar maanden in Waterman te hebben doorgebracht zal de energie van de retrograde Pluto in Steenbok tot medio oktober 2023 worden gericht op het voltooien/afronden van transformaties met betrekking tot doelen, ambities, levensrichting of verantwoordelijkheden.

Lees meer over de retrograde Pluto onder NIEUWS op deze website. 

Mercurius reist vanaf vandaag tot 27 juni 2023 door het eigen teken Tweelingen en stimuleert communicatie en leren. De mentale energie van Mercurius voelt zich hier helemaal thuis, dus het gaat over het maken van de verbinding, het krijgen van informatie, nieuwe ideeën, korte termijn plannen maken en het vinden van oplossingen. 

Venus in Leeuw vierkant Jupiter in Stier zoekt spanning door ontspanning. Met deze verbinding hebben we vandaag geen zin om te werken, maar willen we vooral leuke dingen doen zoals met vrienden afspreken en lekker eten. Pas echter wel op dat je niet teveel eet of drinkt, niet meer geld uitgeeft dan je je kunt veroorloven of in een opwelling dingen koopt waar je later spijt van krijgt.

error: Content is protected !!