Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 17 juli 2023

Vandaag is het Nieuwe Maan in Kreeft!
De Nieuwe Maan op 24º56 in Kreeft sextiel Uranus in Stier opent de deur naar vernieuwing, die zich met name richt op het gebied van huis- en familieaangelegenheden.
De wil om thuis veranderingen aan te brengen is er wel, maar eigenlijk zoeken we afleiding om verplichtingen te ontlopen. Met de oppositie van de Maan met de retrograde Pluto in Steenbok is het een dag van uitdagingen en tegenstrijdigheden. Een verhuizing, verbouwing, familiebijeenkomst of festiviteiten, een nieuw project of onderneming kan vandaag van start gaan en dat wordt dan in 6-12 maanden afgerond. Mercurius in Leeuw staat met deze Nieuwe Maan vierkant op Jupiter in Stier en deze planetaire uitdaging is een aspect van veel beloven en niets doen of kunnen waarmaken.
Deze dag vraagt om duidelijke keuzes en het volgen van de weg van het compromis en wederzijds respect. Vertrouw op je intuïtie!

error: Content is protected !!