Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 19 januari 2023

Donderdag, 19 januari 2023
De Zon conjunct Pluto op 28º in Steenbok is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus. Dit aspect houdt ons gefocust en op het goede spoor.
Er kan vandaag op het gevoel worden ingespeeld. Het gevaar voor mooie praatjes en misleiding is daardoor groter. Dit is ook een goed moment problemen in de relatie aan te pakken, maar ook voor reparaties aan het huis zoals met sanitair, afvoer en het opruimen van afval. Dus ook voor het opruimen van onnodige bagage in je leven.
De Verdwijnende Maan in Boogschutter is sextiel Venus in Waterman, dus we zijn op zoek naar elkaar en het mooie om ons heen. Vandaag is de Maan ook vierkant Neptunus in Vissen, dus het is oppassen geblazen. Het is moeilijk om je gedachten erbij te houden of jezelf te concentreren.
De Maan is in haar Verdwijnende of balsemieke fase en dat betekent dat de Nieuwe Maan aanstaande is. Maak alvast je lijst met intenties van wat je wil gaan manifesteren.

error: Content is protected !!