Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 12 april 2023

Venus reist vanaf vandaag tot 7 mei 2023 door het veelzijdige Tweelingen.
Venus in Tweelingen brengt de communicatie op gang, is nieuwsgierig en stimuleert onze geest!
Venus in Tweelingen vormt direct een driehoek met Pluto in Waterman en dat is een geweldig aspect van toewijding en loyaliteit. Het gevoel van verbondenheid wordt intenser, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Vandaag leer je meer over de diepere betekenis van een relatie. Niet alleen een goede dag voor de liefde, maar ook voor alle vormen van kunst en creativiteit.
De afnemende Maan in Steenbok maakt het een productieve dag!
De Zon vormt daarnaast op 21º een exacte conjunctie met Jupiter in Ram, het begin van een nieuwe jaarcyclus. Dit is een prachtige universele samenstand van optimisme, groei, geluk en voorspoed. Een dag van ongekende mogelijkheden, een dag om te koesteren…! Iedere wens die op deze dag wordt gedaan heeft grote kans om in vervulling te gaan. Ieder voorstel, ieder nieuw initiatief of een nieuw begin heeft grote kans van slagen. Ram gaat helemaal over jou, dus stel nu je intenties vast!

error: Content is protected !!