Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 23 oktober 2022

Zondag, 23 oktober 2022
Saturnus is astrologisch verbonden met zaterdag. Op deze zaterdag gaat Saturnus op 18º35 in Waterman weer direct na een lange retrogradeperiode sinds 4 juni 2022.
Deze periode van aanpassing heeft ons allemaal karmische levenslessen geleerd om moeilijke maatschappelijke situaties te overwinnen en verstandige beslissingen te nemen.
Voor de laatste keer smelten op 29º de Zon en Venus samen in Weegschaal. Deze exacte samenstand op de allerlaatste graad in Weegschaal wil duidelijkheid. Nu oplossingen doorvoeren die te maken hebben met relaties en geld! Mercurius in Weegschaal is vandaag driehoek retrograde Saturnus in Waterman en dat maakt het een perfecte dag om bezig te zijn met belangrijke en serieuze zaken zoals de administratie doen of dingen te regelen. Met de Balsemieke of Verdwijnende Maan in Weegschaal gaat het nu om samenwerking of compromis!!
In aanloop naar de Zonsverduistering in Schorpioen van a.s. dinsdag is het goed om een lijstje te maken met intenties voor veiligheid en controle op lange termijn.

error: Content is protected !!