Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 1 oktober 2022

Zaterdag, 1 oktober 2022
Op de eerste dag van oktober 2022 vormt de toenemende Maan in Boogschutter een sextiel met de retrograde Saturnus in Waterman, maar ook een T-Vierkant met Mars in Tweelingen, de (nog) retrograde Mercurius in Maagd en retrograde Neptunus in Vissen. De retrograde Saturnus in Waterman vierkant de retrograde Uranus in Stier wil oude patronen doorbreken en nieuwe verbindingen maken, maar dan wel zonder belemmeringen, plichten en verantwoordelijkheden.
Laat je niet van de wijs brengen, vertrouw op het proces. Mercurius in Maagd gaat vanaf morgen weer direct en daardoor kunnen we een beetje ongeduldig zijn en willen we niet afwachten.
Venus in Weegschaal vormt een toenemende oppositie met de retrograde Jupiter in Ram en dat is ook een aansporing om jezelf niet te laten gaan. Pas op met wat je koopt, eet of drinkt vandaag, want dit aspectpatroon kent geen grenzen. Overmatigheid is dus een grote valkuil, ook met je financiële uitgaven. Doe alles met mate, dan doe je het goed.

error: Content is protected !!