Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 12 oktober 2022

Woensdag, 12 oktober 2022
De Zon in Weegschaal vormt vandaag een driehoek met de retrograde Saturnus in Waterman en met deze praktische en aardse verbinding wordt het bewuste Zelf met realisme en structuur verenigd. Een gunstige dag van reorganiseren, opnieuw definiëren van onze doelen en het krijgen van steun van mensen in gezagsposities. Mars in Tweelingen vierkant met de retrograde Neptunus in Vissen leidt echter tot innerlijke twijfel en ontmoediging. We willen wel vooruit, maar iets houdt ons tegen, zoals ervaringen uit het verleden of spijt hebben van iets wat je niet of juist wel hebt gedaan. Het vierkant tussen de retrograde Saturnus in Waterman en Uranus in Stier wil de dingen ten goede veranderen, maar Mercurius in Weegschaal oppositie retrograde Jupiter in Ram gaat dan (door)drammen en dingen zeggen waar je later spijt van krijgt.
De Zon inconjunct de retrograde Uranus in Stier kan ook een stoorzender zijn vandaag. Onverwachte ontwikkelingen kunnen je dag overhoop halen door bijvoorbeeld een ruzie of gebeurtenis. In ieder geval verloopt deze dag anders dan je had verwacht.

error: Content is protected !!