Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 20 maart 2022

Zondag, 20 maart 2022
Vandaag betreedt de Zon het lenteteken Ram. Het astronomische begin van de Lente, de Lente-equinox, het feest van Ostara, de godin van het stralende licht, groei en creatie.
De Zon begint aan een nieuwe reis door de dierenriem. De lente is begonnen voor het noordelijk halfrond en de herfst op het zuidelijk halfrond.
De Afnemende Maan in Weegschaal is driehoek Venus, Mars en Saturnus in Waterman en deze kosmische samenwerking ondersteunt deze krachtige periode van hoop waarin nieuwe energie tot constructieve veranderingen kan leiden in ons zelf en in de wereld om ons heen.
Venus in Waterman staat vandaag exact (12º) vierkant op Uranus in Stier en dat betekent dat we ons moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden, maar laat ook een ongekende drang zien naar vrijheid, blijheid, onafhankelijkheid. Dit kan de oorzaak zijn van onrust of een plotselinge breuk in de relatie, de behoefte aan een time-out of samen een andere koers gaan varen!

error: Content is protected !!