Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 4 maart 2022

Vrijdag, 4 maart 2022

De Toenemende Maan in Ram sprankelt aan de hemel en brengt ons hernieuwde energie! Deze Maan brengt de belofte van een nieuw begin met zich mee en herinnert ons eraan dat niets voor altijd kan zijn… dat dingen in je leven zomaar een totaal andere wending kunnen nemen.

Venus is astrologisch verbonden met vrijdag (Freya). 

Venus is conjunct Mars en Pluto in Steenbok en die samenstand schept kansen, ook kunnen er dingen worden onthuld. Deze intense samenstand tussen het mannelijke en vrouwelijke principe samen met Pluto is serieus, wil diepgang, verantwoordelijkheid. Deze diepgaande drive is het ultieme moment om een relatie te vormen, een feest of viering te organiseren of het doen van een investering. Ook is dit pure creatieve scheppingskracht in vele uitingen van kunst.

Blijf wel je focus houden, want het gaat om zelfpresentatie. Laat jezelf niet uit het veld slaan! Belangrijke dag voor het nemen van beslissingen in relaties, persoonlijk, financieel en professioneel.

error: Content is protected !!