Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 17 maart 2022

Donderdag, 17 maart 2022
De bijna Volle Maan in Maagd is driehoek Uranus in Stier. Deze aardse handreiking maakt het een goede basis om iets op te ruimen, iets in je interieur of werkomgeving te veranderen, nieuwe ideeën in de praktijk te brengen of iets los te laten. De aandacht gaat uit naar gezondheid en dagelijkse routine.
Het loslaten van oude patronen is net zo belangrijk als het loslaten van bezittingen die je niet meer of eigenlijk niet meer nodig hebt. Geef weg wat je (niet) meer nodig hebt, ruil of verkoop het desnoods. De energie van het loslaten is zo ongelooflijk bevrijdend.
De Bijna Volle Maan in Maagd staat tegenover Mercurius, Jupiter en Neptunus in Vissen en dat weerspiegelt de grote behoefte aan balans in ons leven. Hou je wel aan een schema en blijf flexibel! Mercurius in Vissen sextiel Uranus in Stier is de “onverwachte onderstroom”. Vandaag kan er verrassend nieuws zijn.

error: Content is protected !!