Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 29 juni 2022

Woensdag, 29 juni 2022
De Nieuwe Maan op 7º23 in Kreeft opent de deur naar vernieuwing, die zich in de Watersfeer met name richt op het gebied van huis, veiligheid, woonsituatie, familie en carrière en het versterken van de fundamenten onder ons leven en onze doelen. Op deze dag gaat extra aandacht uit naar het oplossen van problemen met ouders, verzorgers, leidinggevenden of gezagsdragers, mochten deze gerezen zijn. Op deze dag kunnen zeer inspirerende en goddelijke boodschappen ontvangen worden, als je je hiervoor openstelt. Vertrouw op je intuïtie!
Venus in Tweelingen is sextiel Jupiter in Ram en deze aangename samenwerking doet ons verlangen naar sociale activiteiten en creatieve expressie. Geweldige energie om te flirten, te daten, het doen van financiële investeringen, kortom een dag van interacties en transacties.
De Zon in Kreeft staat vierkant op Jupiter in Ram en dat volatiele aspect brengt een ware boost van energie waardoor we boven onszelf uit kunnen stijgen. Pas op dat niet met oogkleppen op gaat lopen en niet gaat overdrijven in wat je doet, want met aspect willen we wel eens over grenzen gaan. Jupiter maakt alles groter, blaast alles op en dan is het goed om binnen de grenzen van mogelijkheden te blijven.

error: Content is protected !!