Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 17 juni 2022

Vrijdag, 17 juni 2022
Venus is astrologisch verbonden met de vrijdag. Venus reist sinds 29 mei j.l. door het eigen teken Stier en maakt zich op om vanaf 24 juni naar Tweelingen te verhuizen. De samenwerkende krachten van Venus in Stier, Uranus in Stier en de Zonsverduistering in Stier van 30 april 2022 hebben ons bewust gemaakt van onze financiële situatie en wat we moeten doen om te krijgen wat we nodig hebben en hoe we ons moeten aanpassen aan de huidige situatie.
Venus in Stier staat bijna vierkant op de retrograde Saturnus in Waterman.
De Zon in Tweelingen is driehoek Saturnus in Waterman brengt duidelijkheid en inzicht, dus een lichtje in de duisternis. Deze beschermende stroom van energie vraagt echter ook om verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf.
De Zon in Tweelingen staat vierkant op de ongrijpbare en vervagende Neptunus in Vissen. Met deze planetaire uitdaging lukt het niet om de juiste woorden te vinden, zijn we vergeetachtig of is het lastig om een juist oordeel te vormen. In ieder geval verloopt deze dag anders dan je had gedacht. Neptunus symboliseert het begrip overgave en dan zijn de dingen gewoon zoals ze zijn.

error: Content is protected !!