Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 21 juni 2022

Dinsdag, 21 juni 2022

Vandaag betreedt de Zon het Waterteken Kreeft. De Zomerzonnewende, het begin van de astronomische Zomer! Het magische keerpunt van de langste dag en de kortste nacht.
De Maan in Vissen is in haar Laatste Kwartierfase. De Laatste Kwartierfase van de Maan vraagt om de afgelopen vier weken te analyseren en je persoonlijke proces daarin te doorzien. Het is goed om los te laten wat je niet meer nodig hebt.
Vandaag vormt Mercurius in Tweelingen een aangenaam sextiel met Jupiter in Ram.
Vandaag willen alles weten, want onze nieuwsgierigheid naar het onbekende wordt aangewakkerd. Op avontuur, er is zoveel te ontdekken! Met deze optimistisch gestemde planetaire samenwerking wordt nagedacht over het leven en de toekomst. Vandaag geen oppervlakkig of onbeduidend geklets, maar willen we de diepte in! Venus in Stier groeit naar een mooie driehoek met Jupiter in Ram en dat is een aangename stabiliseerde energie. Mooie dag voor ontspanning, familiebijeenkomsten en thuisprojecten.

error: Content is protected !!