Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 31 juli 2022

Zondag, 31 juli 2022
Op de laatste dag van juli 2022 is er een oppositie van Mercurius in Leeuw met de retrograde Saturnus in Waterman. Deze tegenstelling kan vandaag leiden tot meningsverschillen met leidinggevenden.
Gesprekken kunnen vertraging oplopen of worden uitgesteld, meningen worden niet uitgesproken en relevante feiten worden vergeten. Ook kunnen er vertragingen zijn in het verkeer of is het moeilijk om je bestemming te bereiken. Ook kunnen er negatieve berichten zijn vanuit de overheid. Vandaag is het niet echt een sociale dag. Er kunnen uitdagende situaties ontstaan, vooral als je nalatig bent geweest. Geen goede dag om belangrijke beslissingen te nemen, contracten te ondertekenen of investeringen te doen.
Morgen is Mars conjunct Uranus in Stier en deze verschuiving in energie is van invloed op het gebied van de manier waarop je met geld omgaat. Op individueel niveau gaat Mars conjunct Uranus over de bewustwording van onze ware verlangens en waarden.
Wees voorzichtig vandaag, doe er alles aan om misverstanden te voorkomen.

error: Content is protected !!