Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 20 juli 2022

Woensdag, 20 juli 2022
De Maan in Ram is in de Laatste Kwartierfase. De (linker)helft van de Maan is nu zichtbaar.
In deze afsluitende periode en naar aanloop naar de Nieuwe Maan van 28 juli 2022 vraagt deze ons om de afgelopen vier weken te analyseren en daarin het persoonlijke proces te doorzien.
Vanaf vandaag tot 4 augustus 2022 reist de snelle planetaire boodschapper Mercurius door Leeuw. Mercurius in Leeuw inspireert en stimuleert creativiteit en zelfexpressie, maar kan ook bluffen en dingen mooier voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn.
De Zon/Pluto oppositie heeft te maken met het bewustzijn en gebeurt eenmaal per jaar. Het biedt ons de kans om het licht te werpen op onze schaduwkanten. De Zon is het Licht van bewustzijn. Pluto in Steenbok symboliseert diepgewortelde problemen die onder controle moeten worden gehouden. Met de Zon in Kreeft oppositie retrograde Pluto in Steenbok krijgen we te maken met hoog oplopende spanningen. Alleen als mensen respect voor elkaar kunnen tonen en hun kwetsbaarheid (Kreeft) kunnen laten zien, kunnen ingewikkelde problemen zonder rancune opgelost worden.

error: Content is protected !!