Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 21 januari 2022

Vrijdag, 21 januari 2022
Het is vandaag vrijdag, de dag van Venus (Freya). Venus is sinds 6 november 2021 in Steenbok en is daar in het gezelschap van Pluto sinds 7 december 2021. Venus blijft tot 5 maart 2022 in Steenbok. Vandaag betreedt de Zon het luchtteken Waterman. Een nieuwe energie waarmee het dagelijks leven ook in een stroomversnelling komt. Deze dag is in potentie een geschikte dag voor alle vormen van communicatie en sociale interactie, delen van informatie en besprekingen.
De Afnemende Maan in Maagd is opposiet Jupiter in Vissen en driehoek Uranus in Stier en retrograde Venus in Steenbok. Deze productieve energie geeft focus en concentratie. Mensen hebben door de oppositie van de Afnemende Maan met Jupiter een grotere neiging om anderen behulpzaam te zijn. In ieder geval een gunstige energie om te helen, aanpassingen waar nodig te doen, dingen goed te maken en uit te zoeken waar je staat.

error: Content is protected !!