Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 13 januari 2022

Donderdag, 13 januari 2022
Vandaag gaat Mercurius in Waterman retrograde. Mercurius draait tot 3 februari 2022 in tegengestelde richting. Mercurius retrograde gaat over alles wat communicatie inhoudt, alle vormen van vervoer, het denken, de allerhande dagelijkse dingen, het netwerk waar onze hele wereld en samenleving deel van uitmaakt. Tijdens deze periode lopen planning en afspraken spaak, zijn er vertragingen in het verkeer, vooral vliegverkeer (Waterman/Uranus) en zijn er technologische storingen. Zelf heb je minder behoefte om in contact te staan met de buitenwereld. Tijd om jezelf terug te trekken om te evalueren en jezelf op te laden voor de periode wanneer Mercurius weer volle kracht vooruit gaat.
De Wasssende Maan in Tweelingen is vierkant Jupiter in Vissen. Mercurius staat in Waterman vierkant Uranus in Stier en deze energie daagt uit om ons aan een nieuwe situatie aan te passen.

error: Content is protected !!