Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 19 februari 2022

Zaterdag, 19 februari 2022
De Zon maakt vandaag de oversteek naar het koninkrijk van Neptunus in de wateren van Vissen. De komende maand staat in het teken van vertrouwen, toewijding, naastenliefde, spiritualiteit, mystiek en idealisme. De Zon neemt ons mee naar de eerste dag van de Lente, de Lente-Equinox van 21 maart 2022. De dans van Venus met Pluto in Steenbok nodigt uit om tot samenwerking en wederzijds begrip. Ook vandaag mogen we ons verheugen op het inspirerende sextiel van Jupiter in Vissen en Uranus in Stier. Deze samenwerking duidt op een enthousiaste en opgewonden sfeer, alsof er ruimte wordt gecreëerd voor vrijheid en kansen. Gunstige energie om lastige problemen te tackelen en oplossingen te creëren. Kans op doorbraken en verandering in maatschappelijke vraagstukken en politiek, goede doelen, mensenrechten of milieubewegingen.
De Afnemende Maan in Maagd is driehoek Pluto in Steenbok waardoor we er voor willen gaan, maar is wel opposiet Neptunus in Vissen. Door deze energie wordt alles misschien te rooskleurig ingezien. Pas op met drugs en alcohol.

error: Content is protected !!