Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 27 oktober 2021

Woensdag, 27 oktober 2021

De Afnemende Maan in Kreeft is sextiel de retrograde Uranus in Stier en driehoek de retrograde Neptunus in Vissen. Vandaag is het een gunstige dag om met het gezin iets leuks te ondernemen, even er tussenuit, even ontsnappen aan de realiteit van de dag, Niet iedereen deelt dat gevoel, want de Maan is vierkant Mars in Weegschaal en opposiet de retrograde Pluto in Steenbok. Er zijn momenten dat er geïrriteerd of emotioneel wordt gereageerd en dat kan te maken hebben met afgunst, schuldgevoel of bezitsdrang. 

Venus in Boogschutter is vierkant de retrograde Neptunus in Vissen, dus niet alles is goud wat er blinkt. Venus in Boogschutter is de grote verleiding. Te makkelijk komen we in hogere sferen terecht, waardoor het risico van desillusie groot is. De dingen lijken mooier dan ze zijn. Vooral vandaag willen we die droom beleven, maar wel met kans op een kater. 

error: Content is protected !!