Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 12 oktober 2021

Dinsdag, 12 oktober 2021
De Toenemende Maan in Steenbok geeft een serieus, verantwoordelijk en ambitieus tintje aan de dag. De aardse Steenbok-energie driehoek retrograde Uranus in Stier geeft ons de kracht om toekomstgericht te denken en stapsgewijs vooruitgang te boeken. Een gunstige dag om dingen te regelen of om officiële documenten te ondertekenen.
Hou er wel rekening mee dat de retrograde Mercurius in Weegschaal vierkant op de retrograde Uranus in Stier staat. Kort gezegd komt het erop neer dat de communicatie wordt verstoord.
De boodschap komt niet goed door.
De retrograde Mercurius vormt ook een lastig inconjunctie met de retrograde Uranus in Stier en dat duidt op een sfeer van opwinding, maar ook onzekerheid bij een doorbraak, de angst voor wat het zal betekenen en waar het op gaat uitdraaien.
Er is angst voor afwijzing en onzekerheid over eigenwaarde, liefde of geld. Is het wel genoeg?⠀ Neem de tijd om opnieuw te evalueren. Pak disfunctionele relaties aan en stop met jezelf pijn te doen. Heelwording komt pas na acceptatie van je eigen gebreken. Heel eerst de relatie met jezelf om je relatie met anderen te helen.⠀

error: Content is protected !!