Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 25 november 2021

Donderdag, 25 november 2021
Vandaag is het Thankgiving Day.
Mercurius reist vanaf vandaag tot 13 december 2021 door het vuurteken Boogschutter. Mercurius in Boogschutter is tolerant, open-minded en optimistisch. Emoties worden met de vurige Boogschutter energie directer geuit en dat schenkt een helder beeld van zaken.
Boogschutter is een Beweeglijk Teken, dus het leven zal gevoelsmatig nog sneller verlopen dan het al doet, nu het jaar bijna ten einde loopt.
De Afnemende Maan in het trotse Leeuw versterkt die positieve sfeer, maar door het vierkant met Mars in Schorpioen en de retrograde Uranus in Stier kan de sfeer ook opstandig en gespannen zijn.
We willen niets te doen hebben met alles wat met belemmeringen, plichten en verantwoordelijkheden te maken heeft. Het thema is het doorbreken van oude patronen, nieuwe verbindingen maken en het zoeken naar positieve verandering.
Er is zoveel veranderd in het dagelijkse leven, ook in dat van jou. Vandaag wil je met iets nieuws beginnen, iets dat te maken heeft creativiteit, maar er moeten eerst aanpassingen worden gedaan.

error: Content is protected !!