Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 28 maart 2021

Zondag, 28 maart 2021
De Volle Maan van 28 maart 2021 staat in het teken Weegschaal, het teken van Relatie en Balans, Liefde en Harmonie.
Ook in onszelf wordt de balans opgemaakt. Net als in de natuur staat alles op het punt om te ontkiemen, om uit te breken, maar is nog heel stil, pril en kwetsbaar. Kwetsbaar is die balans, die door negatieve invloeden van buitenaf verstoord kan worden en zo ook geldt dat voor ons. Waakzaamheid, geduld en aandacht is nodig om onze plannen en verlangens te verwezenlijken. Het thema van deze Volle Maan is dan niet voor niets ‘ Bescherming ‘, welke nodig is om onze zaailingen, onze dromen en verlangens te koesteren en tot bloei te brengen.
De Zon conjunct Venus in het vuurteken Ram opposiet de Maan in Weegschaal driehoek Pluto in Steenbok vraagt om duidelijke keuzes. Maak voor jezelf een zorgvuldige overweging wat je verlangens zijn en wie of wat je nodig hebt in dit leven.
In deze turbulente tijd van chaos en onzekerheid vindt er zoveel plaats, waardoor je soms het gevoel hebt dat je de weg kwijtraakt. Zorg goed voor jezelf en voor de ander, maar wel op een gezonde manier, met respect voor jezelf en de ander.
Als je jezelf (teveel) weggeeft, raak je jezelf, de dromen en verlangens op den duur kwijt.

error: Content is protected !!